Ειδησεογραφικό site

«Μαλλιοτράβηγμα» Πιπιλή – Ραχήλ Μακρή στη Βουλή

54

Αγρια κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στην Φωτεινή Πιπιλή, τη Ραχήλ Μακρή και τον πρόεδρο της επιτροπής Εμπορίου Γιώργο Βλάχο με αφορμή τη φράση της κυρίας Πιπιλή ότι «τα πειθαρχικά συμβούλια έκαναν χρόνια να βγάλουν αποφάσεις για λαμόγια και παιδεραστές δημόσιους υπαλλήλους».

Η Ραχήλ Μακρή σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να φωνάζει ότι είναι ντροπή να αποκαλεί η Φωτεινή Πιπιλή τους δημόσιους υπαλλήλους λαμόγια. «Πάρτε το πίσω αυτό που είπατε. Εγώ εδώ εκπροσωπώ τους δημόσιους υπαλλήλους».

«Αυτά που ξέρετε αλλού, όχι εδώ, δεν θα απαγορεύετε εσείς στους βουλευτές να λένε την άποψή τους», της είπε ο κ. Βλαχος.

«Εσείς εδώ μέσα είστε τα λαμόγια» συνέχισε να ουρλιάζει η βουλευτής των ΑΝΕΛ.

«Εδώ είναι αίθουσα κοινοβουλίου και όχι φρενοκομείου, η ώρα είναι δυο και προφανώς δεν έχει παραλάβει να πάρει το χάπι της » παρενέβη ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Κυριαζίδης.

«Είναι ντροπή σας λαμόγια» απάντησε η κυρία Μακρή.

«Είναι η ώρα για τη παράσταση της κυρίας Μακρή, για τα κανάλια και τα blogs. Θα κάνουμε λογοκρισία; Θα παίρνουν άδεια οι βουλευτές από την Μακρή για να μιλάνε; Η Μακρή έρχεται στη επιτροπή για να γεμίζει το χρόνο της» συνέχισε ο κ.Βλάχος.

Η κατάσταση ήταν εκτός ελέγχου, η κυρία Πιπιλή είπε στην Ραχήλ Μακρή «αυτά που ξέρετε στο χωριό σας όχι εδώ και όχι σε μένα» και αποχώρησε από την επιτροπή σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Λίγα λεπτά αργότερα αποχώρησε για τον ίδιο λόγο ο Θάνος Μωραϊτης από το ΠΑΣΟΚ και και η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Νίκη Φούντα. Τα πράγματα ηρέμησαν μόνο όταν έπειτα από λίγο έφυγε από την επιτροπή και η κυρία Μακρή φωνάζοντας.

Μετά το σημερινό επεισόδιο η κυρία Πιπιλή ετοιμάζει επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής με την οποία θα του ζητεί να εφαρμόζεται πλέον ο κανονισμός για την αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά των βουλευτών και να επιβάλλονται ποινές.

Τα σχόλια είναι κλειστά.