Ειδησεογραφικό site

Μήνυμα Καραμανλή σε Τσίπρα: “Μια μέτρια συμφωνία, είναι καλύτερη από τη μη συμφωνία”

46

Το μήνυμα ότι «ο πρωθυπουργός αργεί πολύ με τις διαπραγματεύσεις και πρέπει να επισπεύσει τη συμφωνία» στέλνει ο Κ. Καραμανλής δια μέσω συνομιλητών του από το στρατηγείο του στην πλατεία Μαβίλη.

To μήνυμα ότι «ακόμη και μια μέτρια συμφωνία είναι καλύτερη από μια μη συμφωνία» στέλνει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής μιλώντας με βουλευτές της Ν.Δ. που τον επισκέπτονται στο γραφείο του ή τον συναντούν στη Βουλή.

«Πρέπει να τελειώνει πάση θυσία τις διαπραγματεύσεις», λέει χαρακτηριστικά για την κυβέρνηση Τσίπρα και επισημαίνει ότι «αργεί πάρα πολύ» προειδοποιώντας ότι ο χρόνος δουλεύει σε βάρος της.

«Πρέπει να γίνει συμφωνία το ταχύτερο δυνατό, διότι η επιβάρυνση είναι πλέον σε καθημερινή βάση για τη χώρα», τονίζει. «Ο χρόνος μετράει αντίστροφα και για την ίδια την κυβέρνηση. Η περίοδος χάριτος εξαντλείται».

Ο πρώην πρωθυπουργός είναι πολύ ανήσυχος για τη σκλήρυνση της θέσης των δανειστών και τις συνθήκες ασφυξίας που διαμορφώνονται στην οικονομία. Θεωρεί πάντως ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα ρίξει τη χώρα στα βράχια. «Παρά τις διαφωνίες και τα προβλήματα, θα τα βρει με τους δανειστές», δηλώνει.

Τα σχόλια είναι κλειστά.