Ειδησεογραφικό site

Μήνυμα Θεοδωράκη στην Κυβέρνηση: Αν τρέμουν τα πόδια σας να πάτε σε εκλογές

49

Να πάει σε εκλογές «αν δεν έχει πρόγραμμα, αν νιώθει αδύναμη, αν νιώθει ότι τρέμουν τα πόδια της απέναντι στα προβλήματα, αν φοβάται» προκαλεί την κυβέρνηση ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Πάτρας, όπου το απόγευμα θα χαιρετίσει ημερίδα του Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής ο κ. Θεοδωράκης επέκρινε την κυβέρνηση για διγλωσία, σχετικά με το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος, καθώς και ότι επιστρέφει την Ελλάδα «στις μαύρες ρίζες του παλαιοκομματικού κράτους», με τους συνεχείς διορισμούς κομματικών στελεχών και συγγενών στο Δημόσιο και σημείωσε πως «στην Ευρώπη νικάς μόνο αν έχεις σχέδιο και μελετημένες κινήσεις».

Κατηγόρησε παράλληλα την κυβέρνηση ότι επί 100 ημέρες «κάνει βόλτα τις απόψεις του Ποταμιού, για να καταλήξει σήμερα σ’ αυτές».

Ο κ. Θεοδωράκης εκτίμησε ότι η συμφωνία που θα φέρει η κυβέρνηση θα είναι πολύ χειρότερη από αυτή που θα μπορούσε να έχει επιτύχει, αν ακολουθούσε από την αρχή τις προτάσεις του Ποταμιού, τις οποίες έλεγε, πριν τις εκλογές, πως δε συζητάει.

Τα σχόλια είναι κλειστά.