Ειδησεογραφικό site

Μέχρι τον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου έφτασε η Λουκά και συνελήφθη για 37η φορά

41

Για άλλη μια φορά η Ελένη Λουκά κατάφερε να στρέψει πάνω της τα βλέμματα των φωτογράφων αλλά και των αστυνομικών που την συνέλαβαν για 37η φορά.

Αυτή τη φορά η κ. Λουκά απομακρύνθηκε από τους αστυνομικούς όταν προσπάθησε να εισέλθει στον χώρο του Προεδρικού Μεγάρου κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο.

Η Ελένη Λουκά το μεσημέρι της Δευτέρας άρχισε να φωνάζει συνθήματα εναντίον του Κάρολου Παπούλια. «Πήγα στο Προεδρικό με… θαύμα. Για δεύτερη φορά με πήγαν με δωρεάν ταξί μέχρι την είσοδο για να διαμαρτυρηθώ. Με τη βοήθεια του Θεού όχι μόνο κατάφερα ως την κεντρική πόρτα, αλλά μπήκα μέσα στον κήπο του Μεγάρου και τρέχοντας φώναζα τα συνθήματά μου. Ο κόσμος και οι φωτογράφοι δεν το πίστευαν! Αυτή η αποστολή στέφθηκε με 100% επιτυχία. Αμέσως με πιάσανε και με πήγαν με τα πόδια στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος».

Η κ. Λουκά μετά το διπλό χτύπημα που είχε με τις αγκαλιές στην Αμάλ Αλαμουντίν και το λιντσάρισμα στη Lady Gaga αποκάλυψε σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso ότι σύντομα θα πάει στην Ινδία για να διδάξει τον Χριστιανισμό.

Τα σχόλια είναι κλειστά.