Ειδησεογραφικό site

Μάρδας: Δεν έβγαλα εγώ λεφτά στο Λουξεμβούργο

40

Την έντονη αντίδραση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Δημήτρη Μάρδα προκάλεσε το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Bild ότι τον Μάρτιο, και ενώ είχε αναλάβει κυβερνητική θέση, έβγαλε στο εξωτερικό 80.000 ευρώ.

Μιλώντας στους τηλεοπτικούς σταθμούς Mega και ΣΚΑΪ, ο κ. Μάρδας έκανε λόγο για συκοφαντική δυσφήμιση, σημειώνοντας ουδέποτε μετέφερε σε οποιαδήποτε τράπεζα του εξωτερικού τέτοιο ποσό και πως θα καταθέσει στο γραφείο του πρωθυπουργού αντίγραφο της δήλωσης πόθεν έσχες που υπέβαλε στις 24 Απριλίου, καθώς και αντίγραφα των τραπεζικών του λογαριασμών.

Επίσης, δήλωσε ότι ζήτησε από την τράπεζα με την οποία συνεργάζεται την έκδοση βεβαίωσης ότι ουδέποτε ο ίδιος και η σύζυγός του μετέφεραν σε τράπεζα του εξωτερικού τέτοιο ποσό.

Ο κ. Μάρδας είπε ότι έχει μεταφέρει μικρότερο ποσό σε τράπεζα του εξωτερικού, που προορίζεται για τις σπουδές της κόρης του στις Βρυξέλλες.

Η γερμανική εφημερίδα δημοσίευσε το όνομα του Δημήτρη Μάρδα έπειτα από δημοσίευμα της εφημερίδας «Θεσσαλονίκη», βάσει του οποίου αναπληρωτής υπουργός της ελληνικής κυβέρνησης μετέφερε σε τράπεζα του Λουξεμβούργου το ποσό των 80.000 ευρώ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.