Ειδησεογραφικό site

Μάρδας: «Δείχνει» βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για την υπόθεση των 80.000 ευρώ

32

Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ «δείχνει» ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας, όσον αφορά στη διαρροή και τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να μετέφερε τον περασμένο Μάρτιο 80.000 ευρώ, σε τράπεζα του Λουξεμβούργου.

Με ανάρτησή του στο Facebook την Τετάρτη o κ. Μάρδας άφησε αιχμές κατά βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και διερωτήθηκε αν είναι ασύνδετα τα όσα διαδραματίσθηκαν αυτήν την εβδομάδα «με τα ανύπαρκτα 80.000 ευρώ» και οι βολές εναντίον του, από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που, όπως υποστηρίζει, πρωτοεκδηλώθηκαν στη Βουλή πρόσφατα.

Ο κ. Μάρδας έγραψε στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης πως η εφημερίδα που έδωσε το θέμα στη δημοσιότητα δεν έχει το παραμικρό γραπτό στοιχείο για το θέμα, υποστηρίζοντας μάλιστα πως η όλη «αποκάλυψη» βασίσθηκε σε πληροφορίες που δόθηκαν τηλεφωνικά.

«Οι προσωπικές βολές εναντίον μου, από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, που πρωτοεκδηλώθηκαν στη Βουλή πρόσφατα και τα όσα διαδραματίσθηκαν αυτήν την εβδομάδα με τα ανύπαρκτα 80 χιλιάδες ευρώ είναι άραγε ασύνδετα;», ανέφερε και πρόσθεσε: «Τα συμπεράσματα δικά σας!».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Δημήτρη Μάρδα στο Facebook:

Τα σχόλια είναι κλειστά.