Ειδησεογραφικό site

Μάνη: Οι δύο κατηγορούμενοι για το διπλό φονικό «πέτυχαν» σε ΤΕΙ

58

Λίγο πριν ετοιμάσουν τις βαλίτσες τους για το νέο τους σπίτι και αρχίσουν τα όνειρα για μια ξένοιαστη φοιτητική ζωή, οι ίδιοι γκρέμισαν μόνοι τους τα όνειρά τους. Ο λόγος για τους δύο κατηγορούμενους για το φονικό στη Μάνη, Παναγιώτη Μήτσο και Νίκο Μοσχανδρέου (ο οποίος και ομολόγησε ότι πυροβόλησε τα άτυχα θύματα), οι οποίοι κατατάσσονται στους επιτυχόντες σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015.

Όμως η μοίρα άλλα τους επιφύλασσε. Ο φόνος του Κώστα Σγούρου και του Γιάννη Κομμάτη, θα τους στερήσει τα όνειρά τους, αφού πλέον κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και βρίσκονται στις φυλακές Αυλώνα…

Ειδικότερα, ο Παναγιώτης Μήτσος, από το 1ο Λύκειο Γενικό Καλαμάτας, πέρασε στο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΤΕΙ Πελοποννήσου, που εδρεύει στην ίδια πόλη, ενώ αρκετλά χιλιόμετρα πιο μακριά είναι η σχολή στην οποία πέτυχε ο Νίκος Μοσχανδρέου. Ο απόφοιτος του 4ου Γενικού λυκείου Καλαμάτας εισάγεται στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του ΤΕΙ Θεσσαλίας, που εδρεύει στα Τρίκαλα.

Πάντως, για τον Παναγιώτη Μήτσο εκκρεμεί το αίτημα του δικηγόρου του, Αλέξη Κούγια, να αφεθεί ελεύθερος, αφού μετά την απολογία του Νίκου Μοσχανδρέου, προκύπτει ότι δεν ήταν αυτός ο φυσικός αυτουργός της δολοφονίας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.