Ειδησεογραφικό site

Λυκούδης: Εγώ τη ΔΗΜΑΡ δεν την εγκαταλείπω- Εύχομαι και ελπίζω να μη με εγκαταλείψει εμένα η ΔΗΜΑΡ

41

Τις «πάρα πολλές και σοβαρές» ενστάσεις, αμφιβολίες, αντιρρήσεις και επιφυλάξεις του για την πορεία της Δημοκρατικής Αριστεράς, εξέφρασε ο βουλευτής του κόμματος, Σπύρος Λυκούδης.

«Εγώ τη ΔΗΜΑΡ δεν την εγκαταλείπω. Εύχομαι και ελπίζω να μη με εγκαταλείψει εμένα η ΔΗΜΑΡ», δήλωσε χαρακτηριστικά στην τηλεόραση του MEGA.

Ο κ. Λυκούδης, τόνισε πως η ΔΗΜΑΡ οφείλει να μπει σε ένα δρόμο σοβαρής και ειλικρινούς αυτοκριτικής, να βρει τα λάθη της και να τα ξεπεράσει καθώς όπως είπε αν δεν το κάνει και προχωρήσει με τρόπο «άτσαλο» θα υπάρχουν προβλήματα.

Κρίσιμη η κεντροαριστερά για τη συγκρότηση μιας προς τα αριστερά συμμαχίας

Απαντώντας σε όσους συνδέουν τη στάση που θα τηρήσει ο ίδιος και άλλα στελέχη της ΔΗΜΑΡ με τις όποιες διεργασίες για σύμπραξη με το ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Λυκούδης είπε πως κάτι τέτοιο αποτελεί μια πολύ πρόχειρη προσέγγιση του ζητήματος των συμμαχιών.

Απευθυνόμενος προς το ΣΥΡΙΖΑ είπε πως έχει πολύ μεγάλη σημασία η γρήγορη και αποφασιστική ανασυγκρότηση του χώρου του δημοκρατικού σοσιαλισμού, της κεντροαριστεράς προκειμένου να «στρίψει το τιμόνι της χώρας προς τα αριστερά».

Ο κ. Λυκούδης τόνισε πως αν η κεντροαριστερά είναι ενισχυμένη μπορεί να αποτελέσει αξιόπιστο εταίρο για μια «προς τα αριστερά συμμαχία», αλλιώς ένας ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ που αναζητά συμπληρώματα, θα συγκροτήσει μια κυβέρνηση η οποία θα καταρρεύσει εντός έξι μηνών.

Τα σχόλια είναι κλειστά.