Ειδησεογραφικό site

Λοβέρδος:Δεν πιέστηκε ο Βενιζέλος από τις κινήσεις Παπανδρέου για τον ΠτΔ-Γυναίκα η υποψήφια

33

Αρνήθηκε ο Ανδρέας Λοβέρδος ότι ο Ευ. Βενιζέλος απειλείται από ίδρυση νέου κόμματος στο χώρο της Κεντροαριστεράς από τον Γ. Παπανδρέου και για αυτό η κυβέρνηση επέσπευσε τις διαδικασίες για εκλογή ΠτΔ.

«Τι ένα μήνα νωρίτερα, τι ενα μήνα αργότερα» τόνισε στον ΣΚΑΪ για την Προεδρική εκλογή ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος, αρνούμενος ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος πιέστηκε από τις κινήσεις Παπανδρέου για την επίσπευση της εκλογής.

«Ο χώρος μας δεν απειλείται από την ίδρυση νέου κόμματος» πρόσθεσε ο υπουργός Παιδείας.

«Έχω πει πρώτος ότι θα είναι υποψήφια Πρόεδρος γυναίκα. Θα είναι καλοδεχούμενη μια τέτοια πρόταση» σημείωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

«Δεν μπορεί να είναι μια υποψηφιότητα στενά κομματική, πρέπει να είναι μια προσωπικότητα που καλύπτει ένα χώρο μεγαλύτερο του ενός κομματικού σχηματισμού» εξήγησε.

«Δεν έχουμε καταλήξει ακόμη στο πρόσωπο… Θα προτιμούσα να είναι πολιτικό πρόσωπο. Μπορεί να είναι και γυναίκα» τόνισε τη Δευτέρα το βράδυ στο Mega ο Ευάγγελος Βενιζέλος o οποίος σήμερα Τρίτη έχει νέα συνάντηση με τον κύριο Σαμαρά.

Επισπεύσαμε, είπε ο κ. Βενιζέλος, την Προεδρική εκλογή για να σταθεροποιήσουμε το τοπίο, για να έχουμε ισχυρή διαπραγματευτική θέση και να αποτρέψουμε τη λήψη μέτρων. Το ΔΝΤ επιμένει στη λήψη σκληρών μέτρων. Έχει τρόπο ο λαός να επιβάλει την άποψη του. Γιατί να περνάμε μόνοι μας τις δύσκολες στιγμές σε υπόγεια συσκέψεων. Να τις μοιραστούμε όλοι» πρόσθεσε ο κ. Βενιζέλος.

Τα σχόλια είναι κλειστά.