Ειδησεογραφικό site

Λιάνη: Ιδεολογικός αποστάτης ο Γ. Παπανδρέου – Εκανε το ΠΑΣΟΚ μισητό και ιδρύει το υποκατάστατό του

45

Σφοδρή επίθεση στον Γιώργο Παπανδρέου εξαπέλυσε την Πέμπτη η Δήμητρα Λιάνη, χαρακτηρίζοντας τον πρώην πρωθυπουργό, «ιδεολογικό αποστάτη»  και υποστηρίζοντας πως προσβάλλουν την μνήμη του Ανδρέα.

Σε δήλωσή της η κυρία Λιάνη κατηγορεί τον Γιώργο Παπανδρέου ότι αφού μετέτρεψε το ΠΑΣΟΚ σε ένα κόμμα «μισητό, αντεθνικό, νεοφιλελεύθερο κόμμα», τώρα ιδρύει δικό του κόμμα, το οποίο, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, πρόκειται για υποκατάστατό του!

«Μαθαίνω ότι αυτοί που μετέτρεψαν το ΠΑΣΟΚ σε μισητό, αντεθνικό, νεοφιλελεύθερο κόμμα σχεδιάζουν την ίδρυση υποκατάστατου του», αναφέρει χαρακτηριστικά η κυρία Λιάνη και καλεί όλους όσοι εμπνέονται από τις αρχές και τις αξίες της 3ης του Σεπτέμβρη, να διαχωρίσουν την θέση τους ξεκάθαρα «από όσους προσβάλλουν την μνήμη και την πολιτική παρακαταθήκη του Ανδρέα και κυρίως από τον ιδεολογικό αποστάτη, γιο του Γιώργο».

Αναλυτικά η δήλωση της Δήμητρας Λιάνη:

«Μαθαίνω ότι αυτοί που μετέτρεψαν το ΠΑΣΟΚ σε μισητό, αντεθνικό, νεοφιλελεύθερο κόμμα σχεδιάζουν την ίδρυση υποκατάστατού του. Καλώ όλους όσοι εμπνέονται από τις αρχές και τις αξίες της 3ης του Σεπτέμβρη, να διαχωρίσουν την θέση τους ξεκάθαρα από όσους προσβάλλουν την μνήμη και την πολιτική παρακαταθήκη του Ανδρέα. Κυρίως από τον ιδεολογικό αποστάτη, γιο του Γιώργο».

Τα σχόλια είναι κλειστά.