Ειδησεογραφικό site

Ληστεία – μυστήριο στο Μουσείο Πάλλη

64

Ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα στο μουσείο του Αναστάσιου Πάλλη, επί της οδού Λαμπντρόν, στο Κορωπί.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, τέσσερις άγνωστοι ακινητοποίησαν τον φύλακα, τον έδεσαν και διέρρηξαν τέσσερα κοντέινερ από τα οποία δεν έχει διαπιστωθεί αν και τι πήραν.

Ο φύλακας κατάφερε να ελευθερωθεί τις πρωινές ώρες και ειδοποίησε την αστυνομία, από την οποία γίνεται έρευνα για την υπόθεση.

Τον περασμένο Οκτώβριο σοκ είχαν προκαλέσει σε αστυνομικούς και εισαγγελείς τα πολεμικά όπλα που εντόπισαν σε κοντέινερ κατά την έρευνά τους στο μουσείο του Αναστάσιου Πάλλη.

Ο επιχειρηματίας, που διέφευγε της σύλληψης, παραδόθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο στις Αρχές, ύστερα από την έκδοση σε βάρος του δύο ενταλμάτων σύλληψης.

Το πρώτο αφορούσε την εμπλοκή του στην υπόθεση επισφαλών δανείων που είχε χορηγήσει η FBΒ Bank την περίοδο που επικεφαλής της ήταν προσφάτως αποφυλακισθείς εφοπλιστής, ενώ το δεύτερο είχε εκδοθεί για τα όπλα που είχαν βρεθεί στο Μουσείο.

Τελικά, ο Αναστάσιος Πάλλης είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για την υπόθεση των όπλων, λίγες ημέρες νωρίτερα όμως είχε κριθεί προφυλακιστέος για το δάνειο από την FBB.

Τα σχόλια είναι κλειστά.