Ειδησεογραφικό site

Λευκάδα: Τρεις νεκροί από αναθυμιάσεις σε αποστακτήριο τσίπουρου

54

Μια τραγωδία που δεν την χωράει εύκολα ανθρώπου νους σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο χωριά Καρυά της Λευκάδας. Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από αναθυμιάσεις σε αποστακτήριο τσίπουρου.

Όλα συνέβησαν, σύμφωνα με το lefkadanews.gr, κατά τη διάρκεια εργασιών στο κτίριο που χρησιμοποιούνταν ως αποστακτήριο για τσίπουρο.

Οι τρεις άτυχοι άνδρες, ηλικίας 55, 57 και 62 ετών, σύμφωνα με πληροφορίες προσπάθησαν να κάνουν εργασίες σε ημιτελή δεξαμενή που βρισκόταν στο κτίριο.

Όταν, όμως, ο πρώτος άνδρας κατέβηκε στην δεξαμενή εισπνευσε δηλητηριώδη αέρια που πιθανότατα είχαν συσσωρευθεί στη δεξαμενή. Ακολούθησε ο δεύτερος άνδρας, ο οποίος επίσης λιποθύμησε επιχειρώντας να βοηθήσει τον φίλο του ενώ την ίδια τραγική τύχη είχε και ο τρίτος άνδρας που προσπάθησε να σώσει τους άλλους δύο.

Γείτονες που αντιλήφθηκαν ότι κάτι κακό συνέβη ειδοποίησαν την Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ.

Η κατάσταση με τα αέρια ήταν τόσο επικίνδυνη, που σύμφωνα με το lefkadanews.gr, κινδύνευσε και ένας εκ των πυροσβεστών όταν για δέκα μόλις δευτερόλεπτα έβγαλε την μάσκα του αλλά πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Οι σοροί των άτυχων ανδρών μεταφέρονται στην Πάτρα για νεκροψία.

Τα σχόλια είναι κλειστά.