Ειδησεογραφικό site

Λαφαζάνης στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1: «Κίνηση πανικού η ψήφος εμπιστοσύνης»

38

«Κανένας αιφνιδιασμός δεν υπήρξε στον ΣΥΡΙΖΑ από το αίτημα της κυβέρνησης για ψήφο εμπιστοσύνης» δήλωσε στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και στην εκπομπή ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ, με τον Γιάννη Κουρτάκη και τον Παναγιώτη Τζένο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, χαρακτηρίζοντας την κίνηση της κυβέρνησης, ως «κίνηση πανικού».

«Η κυβέρνηση θέλει ψήφο εμπιστοσύνης από τους βουλευτές της. Αυτό είναι μια κίνηση πανικού και άμυνας της κυβέρνησης, που εμάς στον ΣΥΡΙΖΑ δεν μας αιφνιδίασε καθόλου», τόνισε και υπογράμμισε: «Δεν έχει την αυτοπεποίθηση η κυβέρνηση να εμπιστευτεί τους βουλευτές της. Προσπαθεί να πάρει τεχνητή ανάσα, αλλά την ψήφο εμπιστοσύνης την δίνει ο λαός κι όχι οι βουλευτές.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με την ΔΗΜΑΡ ο κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης, τόνισε: «Θα δούμε τα αποτελέσματα από το συνέδριο της ΔΗΜΑΡ για το πού θα καταλήξουν και θα αποφασίσουμε ανάλογα. Εμείς θέλουμε μια κυβέρνηση που θα κινηθεί σε αντιμνημονιακή και προοδευτική κατεύθυνση και μόνο προς αυτή την κατεύθυνση θα μπορούσαμε να κάνουμε συνεργασίες.
Αυτό είναι το πλαίσιο των συνεργασιών μας, κι όχι στα λόγια, αλλά στην πράξη.
Τέτοιου είδους συνεργασίες θα επιδιώξουμε και στην βάση αυτή θα εξετάσουμε την προοπτική των δικών μας συνεργασιών».

Τα σχόλια είναι κλειστά.