Ειδησεογραφικό site

Λαφαζάνης: Ο ΣΥΡΙΖΑ από «μεγάλη ΔΗΜΑΡ» θα γίνει «ΠΑΣΟΚ της παρακμής»

24

 

lafazanis708Με μια «μεγάλη ΔΗΜΑΡ» που εξελίσσεται ταχύτατα σε «ΠΑΣΟΚ της παρακμής» παρομοίωσε τον ΣΥΡΙΖΑ ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Μιλώντας στη Χαλκίδα, σε στελέχη του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας και εκπροσώπους εργατικών σωματείων του νομού ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας υποστήριξε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την ψήφιση του τρίτου μνημονίου έχει μεταβληθεί σε μια μεγάλη ΔΗΜΑΡ και οδεύει ταχύτατα σε πλήρη ΠΑΣΟΚοποίηση και μάλιστα σε ΠΑΣΟΚ της παρακμής».

Επιτέθηκε και πάλι προσωπικά κατά του τέως Πρωθυπουργού λέγοντας: «Αν ο Τσίπρας παραδόθηκε και συνθηκολόγησε, ο λαός δεν πρόκειται να τον ακολουθήσει, όπως δεν ακολούθησε τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ, στο δρόμο της παράδοσης, της ταπείνωσης, της αναξιοπρέπειας και της υποδούλωσης».

Οπως υποστήριξε «η αντίσταση σήμερα, μπροστά στην κάλπη, είναι η μόνη πατριωτική και δημοκρατική επιλογή» και κάλεσε τους πολίτες με την ψήφο τους να ακυρώσουν τα μνημόνια, έτσι ώστε να μην υλοποιηθούν τα σκληρά μέτρα του τρίτου μνημονίου. «Ο ελληνικός λαός δεν θα πάει στην κάλπη για να κόψει συντάξεις. Δεν θα πάει στην κάλπη για να αυξήσει τη φορολεηλασία. Δεν θα πάει στην κάλπη για να επιβραβεύσει την υποτέλεια, για να υποθηκεύσει το μέλλον της χώρας» είπε χαρακτηριστικά.

Τα σχόλια είναι κλειστά.