Ειδησεογραφικό site

Λαφαζάνης: Γελάνε όλοι με την κωλοτούμπα Τσίπρα – Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έσκισε κανέναν μνημόνιο

24

 

Ο κόσμος ήθελε αλλαγή και η κύρια υπόσχεσή μας ήταν να σκίσουμε τα μνημόνια, εκεί όμως έγινε η κωλοτούμπα με την οποία γελάνε όλοι, εκεί έγινε το απαράδεκτο, να γυρίσουμε σε πολιτικές υπαλληλικές, είπε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης το πρωί της Τρίτης.Ο κύριος Τσίπρας ακύρωσε το δημοψήφισμα αντί να ακυρώσει τα μνημόνια, είναι αυτή δημοκρατία; Δεν υπάρχει Δημοκρατία, τόνισε ο κύριος Λαφαζάνης, προσθέτοντας ότι κυβερνά ένα κατεστημένο των Βρυξελλών, ενώ ο κύριος Τσίπρας είναι απολύτως αναξιόπιστος. «Υποτίθεται ότι τον εκβίασαν, αλλά κι αυτός υπέκυψε στον εκβιασμό», επισήμανε. Τώρα δεν έχουμε ούτε δημοκρατία, ούτε κοινωνική δικαιοσύνη, ούτε εθνική κυριαρχία, ενώ οδεύουμε προς μια κυβέρνηση συνεργασίας που θα εφαρμόζει τις προσταγές του μνημονίου, συντάξεις 300 ευρώ, κατάργηση του ΕΚΑΣ κλπ, εξήγησε.

Η λύση είναι η αντίσταση, να μην εφαρμόσουμε τα μνημόνια που οδηγούν σε αδιέξοδες πολιτικές, ανέφερε ο κύριος Λαφαζάνης: «Αν αυτός ο δρόμος μας πάει στο γκρεμό, δεν μπορούμε εμείς να τρέξουμε να πάμε γρηγορότερα προς τα εκεί». Κατόπιν ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας, παραλλήλισε την αντίσταση που προτείνει με την Αντίσταση κατά της Γερμανικής Κατοχής, λέγοντας πως και τότε όσους επιχειρούσαν να αντισταθούν τους λοιδορούσαν και τους έλεγαν τρελούς. Βεβαίως ο δρόμος δεν είναι ανθόσπαρτος, αλλά είναι η καλύτερη επιλογή απέναντι στην σκλαβιά και την αναξιοπρέπεια που ζούμε τώρα, κατέληξε.

Η Λαϊκή Ενότητα θα πάει πολύ ψηλά, στόχος μας είναι όχι μόνο η τρίτη θέση, αλλά και όσο το δυνατόν υψηλότερο ποσοστό, δήλωσε ο κύριος Λαφαζάνης, ενώ κατηγόρησε ως βούληση της νέας μνημονιακής τάξης να «εκκαθαριστούν» οι αντιμνημονιακές δυνάμεις. «Αυτός είναι ένας από τους στόχους διεξαγωγής των εκλογών», εξήγησε.

«Ο μεταλλαγμένος ΣΥΡΙΖΑ έχει την ίδια πολιτική με τη Νέα Δημοκρατία, είναι μια μεγάλη ΔΗΜΑΡ που πάει να γίνει ΠΑΣΟΚ», εκτίμησε ο πρόεδρος της ΛΑΕ.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.