Ειδησεογραφικό site

Λαζαρίδης στο άκουσμα πρόωρων εκλογών: “Θεός φυλάξοι”-Ξέρουμε ποιοι φταίνε για τον ΕΝΦΙΑ

52

«Έχουμε μια ιδέα για το ποιοι φταίνε για τα λάθη στον ΕΝΦΙΑ», δήλωσε στο Mega βουλευτής και σύμβουλος του πρωθυπουργού Χρύσανθος Λαζαρίδης που χαρακτήρισε πιθανό να βρεθούν οι 180 βουλευτές για εκλογή ΠτΔ.

Αιχμές για την προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών όσον αφορά τον ΕΝΦΙΑ άφησε την Παρασκευή μέσω του Mega ο βουλευτής και σύμβουλος του πρωθυπουργού Χρύσανθος Λαζαρίδης, τονίζοντας ότι «έχουμε μια ιδέα για το ποιοι φταίνε».

«Παλεύουμε για να βρεθεί λύση στον ΕΝΦΙΑ και για τα ανοίκιαστα ακίνητα… Έχουμε μια ιδέα για το ποιοι φταίνε για ό,τι έγινε, αλλά προέχουν οι διορθώσεις του φόρου οι οποίες θα κατατεθούν την άλλη εβδομάδα στη Βουλή γιατί έχουν βρεθεί ακόμη δυο τρία πράγματα» επισήμανε.

Ο κ. Λαζαρίδης είπε ότι «από ‘δω και μπρος στόχος μας είναι η ανακούφιση των πολιτών». «Πάμε στο Παρίσι και στη διαπραγμάτευση με την τρόικα για να πετύχουμε πράγματα, όχι για να μας ελεήσει ο Μεγαλοδύναμος» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον κ. Λαζαρίδη, «είναι αρκετά πιθανό να εκλέγει Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή. Είναι πολύ πιο πιθανό τώρα να βρεθούν οι 180 βουλευτές από ό,τι ήταν πριν δυο μήνες, και πολύ περισσότερο από ό,τι ήταν πριν έξι μήνες».

Μάλιστα, σε ερώτηση αν έχει εισηγηθεί στον κύριο Σαμαρά πρόωρες εκλογές, απάντησε: «Θεός φυλάξοι».

Τα σχόλια είναι κλειστά.