Ειδησεογραφικό site

«Παραμύθια» οι απειλές εις βάρος της ζωής της Λαγκάρντ

45

Επιστολή στον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου έστειλε η διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ, στην οποία αναφέρει ότι όταν έκανε λόγο για απειλές κατά της ζωής της, εννοούσε τα διάφορα απειλητικά σχόλια που δημοσιεύονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η κ. Λαγκάρντ στην επιστολή της ευχαριστεί τον κ. Αθανασίου για το ενδιαφέρον του και την άμεση παρέμβασή του στο όλο θέμα, διευκρινίζοντας ότι τελικά «οι απειλές, για τις οποίες έκανα λόγο αναφέρονται σε διάφορα απειλητικά σχόλια που δημοσιεύονται εδώ και δύο χρόνια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

Παράλληλα, η κ. Λαγκάρντ στην επιστολή εξέφρασε την ικανοποίησή της για τις μέχρι τώρα μεταρρυθμίσεις προς αποκατάσταση των δημοσίων οικονομικών της Ελλάδας.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο, η κ. Λαγκάρντ σε συνέντευξή της στους Financial Times, είχε καταγγείλει απειλές κατά της ζωής της, όταν μίλησε για το θέμα της φοροδιαφυγής στην Ελλάδα. Τότε, ο κ. Αθανασίου είχε ζητήσει μέσω επιστολής του από την επικεφαλής του ΔΝΤ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εν λόγω αναφορές της.

Τα σχόλια είναι κλειστά.