Ειδησεογραφικό site

“Λάδι στη φωτιά” από τον Γεωργιάδη: Ιστορική ευθύνη για το ΠΑΣΟΚ αν πει “όχι” σε αλλαγές στα εργασιακά

23

Αναζωπυρώνεται η ενδοκυβερνητική κόντρα μετά το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα με τον Αδ. Γεωργιάδη να κατηγορεί εκ νέου το ΠΑΣΟΚ για τις «κόκκινες γραμμές» σε ασφαλιστικό και εργασιακά.

Νέο «λάδι» στην ενδοκυβερνητική κόντρα έριξε το βράδυ της Πέμπτης ο Άδωνις Γεωργιάδης, προειδοποιώντας το ΠΑΣΟΚ πως αν δεν στηρίξει αλλαγές σε εργασιακά και ασφαλιστικό θα φέρει την ευθύνη για την ανεπιτυχή έκβαση της αξιολόγησης.

«Σε περίπτωση που το κόμμα δεν στηρίξει τα μέτρα που έρχονται για εργασιακά και ασφαλιστικό, θα αναλάβει την ιστορική και πολιτική ευθύνη μη επίτευξης της συμφωνίας με την τρόικα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας σε εκδήλωση.

Τόνισε την αναγκαιότητα ορισμένων μέτρων που πρέπει να ληφθούν για να επιτευχθεί η συμφωνία με την τριμερή.

«Και εμάς δεν μας αρέσουν πολλά από αυτά τα μέτρα, αλλά είναι απαραίτητα για να προχωρήσουμε», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγες ημέρες ο κ. Γεωργιάδης είχε κατηγορήσει τη Χαριλάου Τρικούπη πως έχει αντιταχθεί σε πλήθος σημαντικών μεταρρυθμίσεων που καθορίζουν τη διαπραγμάτευση με την τρόικα. Στη συνέχεια πάντως μετρίασε την κριτική του, σημειώνοντας πως όλοι πρέπει να στηρίξουν τον πρωθυπουργό και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης.

Πηγή: 7imeres.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.