Ειδησεογραφικό site

Κώστας και Αντώνης τα είπαν στο σπίτι του Κωνσταντίνου Καραμανλή

49

Ο ιδρυτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής… έφερε πιο κοντά το βράδυ της Πέμπτης, λίγες ημέρες μετά τις ευρωεκλογές, τους Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Καραμανλή.

Στην οικία του ιδρυτή της ΝΔ και «πατριάρχη» της ελληνικής κεντροδεξιάς, οι κ.κ. Σαμαράς και Καραμανλής παρακάθισαν σε «κλειστό» δείπνο και ουσιαστικά συνομίλησαν πολιτικά και απευθείας έπειτα από περίπου επτά μήνες.

Η επιλογή του πρώην υπουργού Αχιλλέα Καραμανλή να καλέσει τους δυο πολιτικούς ήταν μια συμβολική κίνηση και εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλει η οικογένεια να μεταδοθεί ένα μήνυμα ενότητας στους ψηφοφόρους της κεντροδεξιάς.

Στο δείπνο που έγινε στην Πολιτεία, εκτός από τους κκ. Σαμαρά και Καραμανλή, παρακάθησαν ο Κώστας Καραμανλής, υιός του Αχιλλέα, ο ελληνοαμερικανός πρώην διοικητής του ΝΑΤΟ, ναύαρχος Τζέιμς Σταυρίδης που είναι και πρύτανης της Νομικής και Διπλωματικής Σχολής Φλέτσερ του Πανεπιστημίου Ταφτς στη Βοστώνη, αλλά και ο πρώην υπουργός και «αλεπού» της ελληνικής διπλωματίας, Πέτρος Μολυβιάτης.

Πηγή: tovima.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.