Ειδησεογραφικό site

Κρεμαστινός: Μεγάλο λάθος να κάνει τώρα κόμμα ο Παπανδρέου

40

Ιδιαίτερα απαισιόδοξος για την πολιτική σταθερότητα στη χώρα εμφανίστηκε ο Δημ. Κρεμαστινός είτε γίνουν είτε όχι πρόωρες εκλογές μιλώντας στη ΝΕΡΙΤ.

Αρνητικός στην ενδεχόμενη ίδρυση νέου κόμματος εκ μέρους του πρώην πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου, δηλώνει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, καθηγητής Δημήτρης Κρεμαστινός.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΡΙΤ, ο καθηγητής Δημήτρης Κρεμαστινός, σε ερώτηση σχετικά με την άποψή του για το κόμμα που θα ιδρύσει ο Γιώργος Παπανδρέου απάντησε ότι δεν γνωρίζει για την ίδρυση νέου κόμματος και ότι όλοι οι βουλευτές, πολύ περισσότερο οι πρώην πρωθυπουργοί, έχουν το δικαίωμα της προσωπική άποψης, όμως, είναι καλό να την εκφράζουν στα όργανα του κόμματος.

Πρόσθεσε, επίσης, ότι «η ίδρυση νέου κόμματος και μάλιστα τη συγκεκριμένη περίοδο, θα ήταν κατά τη γνώμη μου μεγάλο λάθος».

Στην ερώτηση για το πώς βλέπει τις πολιτικές εξελίξεις, είπε ότι δεν είναι αισιόδοξος γιατί είτε με εκλογές είτε χωρίς εκλογές δεν φαίνεται να εξασφαλίζεται η πολιτική σταθερότητα η οποία είναι βασική προϋπόθεση για την προσέλκυση επενδύσεων και για την ανάπτυξη της χώρας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.