Ειδησεογραφικό site

Κουτσούμπας: Να μην υποκύψει ο λαός στα εκβιαστικά διλήμματα

37


Σε δήλωσή του ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, που επισκέφθηκε το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι, το πρωί του Σαββάτου 4 Ιουλίου, επεσήμανε:

«Ο ελληνικός λαός να μην επιτρέψει να μεταφραστεί η αυριανή ψήφος του σε ψήφο υποστήριξης των αντιλαϊκών μνημονίων που έρχονται, της αντιλαϊκής πολιτικής, της λυκοσυμμαχίας της ΕΕ, της χρεοκοπίας ενός ολόκληρου λαού. Να μην υποκύψει στα εκβιαστικά διλήμματα από όπου κι αν προέρχονται, είτε από τους μεν είτε από τους δε.

Όσοι πάνε να ψηφίσουν, να εκφράσουν στην κάλπη με οποιοδήποτε τρόπο μπορούν την αντίθεσή τους, την αντίστασή τους. Να ρίξουν στην κάλπη την πρόταση του ΚΚΕ, να εκφραστούν είτε με άκυρο, είτε με λευκό, είτε επαναλαμβάνω με οποιοδήποτε άλλο τρόπο. Η δύναμη είναι του λαού.

Από τη Δευτέρα και αύριο στο δημοψήφισμα θα συναντηθούμε ξανά όλοι μαζί, εργάτες, υπάλληλοι, άνεργοι, αυτοαπασχολούμενοι, επαγγελματίες, αγρότες, νέοι και νέες, συνταξιούχοι, στον αγώνα, έτσι ώστε να μη χρεοκοπήσει ο λαός. Για άμεσα μέτρα ανακούφισης, για να έρθουμε τελικά σε ρήξη με την ΕΕ, το κεφάλαιο και την εξουσία τους. Αυτή είναι η πρόταση του ΚΚΕ, αυτή καλούμε τον ελληνικό λαό να ενστερνιστεί, να την κάνει δική του και να την παλέψει κάθε ώρα, κάθε μέρα από δω και πέρα».

Τα σχόλια είναι κλειστά.