Ειδησεογραφικό site

Κουτσούμπας: Η κυβέρνηση ετοιμάζει νέα επαίσχυντη συμφωνία

29

Νέα συμφωνία, επαίσχυντη και με νέα αντιλαϊκά μέτρα ετοιμάζει η κυβέρνηση, σύμφωνα με τον ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, ο οποίος εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση στον κυβερνητικό σχήμα, από την 35η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης που διοργάνωσε η ΕΕΔΥΕ:

«Η κυβέρνηση μέσα σε τρεις μήνες βρήκε τον χρόνο και το χρήμα για να υπογράψει συμφωνία με την αμερικάνικη Lockheed, για να βρει 500 εκατ. δολάρια για συντήρηση υπέργηρων αεροσκαφών για τις ανάγκες του ΝΑΤΟ. Οι υπουργοί της κυβέρνησης βρίσκουν χρόνο για χορούς και τραγούδια, βρίσκουν χρόνο να πουν ότι θα επεκτείνουν τη βάση της Σούδας, ότι χρειάζεται να φτιαχτεί νέα ΝΑΤΟϊκή βάση σε νησί του Αιγαίου, βρίσκουν χρόνο για να πουν ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας είναι διαθέσιμες για τις αμερικάνικες και ΝΑΤΟϊκές ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις στην περιοχή της Μεσογείου. Δεν βρίσκουν όμως χρόνο για να λύσουν τα προβλήματα του λαού, για να καταργήσουν τα μνημόνια και τους εφαρμοστικούς νόμους, αντίθετα ετοιμάζουν νέα συμφωνία, επαίσχυντη, με νέα αντιλαϊκά μέτρα, εκβιάζοντας μάλιστα τον λαό με ψεύτικα, αποπροσανατολιστικά διλήμματα για να τον κάνουν συνένοχο στην πολιτική τους».

«Η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης, σήμερα, όπως και οι άλλες αγωνιστικές κινητοποιήσεις και εστίες αντίστασης που εξελίσσονται αυτό το διάστημα στη χώρα μας, δείχνουν τον δρόμο και με την ιστορία και το περιεχόμενό τους, που πρέπει να ακολουθήσει κάθε αγωνιστής, κάθε άνθρωπος καλής θέλησης ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και επεμβάσεις, ενάντια στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ, ενάντια στα μονοπώλια και την εξουσία τους» κατέληξε ο κ. Κουτσούμπας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.