Ειδησεογραφικό site

Κουτσούμπας: Από την πρώτη στιγμή αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ

25

Από την πρώτη στιγμή το ΚΚΕ μπορεί να είναι αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ, είπε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα Fm.

Σύμφωνα με τον κ. Κουτσούμπα, στόχος του ΚΚΕ είναι να βγει τρίτο κόμμα και όπως είπε υπάρχουν πιθανότητες για κάτι τέτοιο, διότι το ΚΚΕ «το παλεύει και το δικαιούται».

Όπως ανέφερε, το ΚΚΕ θα είναι μια πραγματική αντιπολίτευση που θα συμβάλλει υπέρ των εθνικών συμφερόντων κάτι που, όπως τόνισε, δεν θα κάνει το Ποτάμι ή κάποιο άλλο σχήμα.

«Το ΚΚΕ μπορεί να συμβάλλει σε αυτό. Θα είναι ξεκάθαρα μαι έντιμη αντιπολίτευση κοντά στον λαό. Θα παλέψει για να διεκδικηθούν κάποιες λύσεις», είπε ο κ. Κουτσούμπας και σημείωσε: «Εμείς θα δεχθούμε όποια πρόταση κάνει κάποιο κόμμα, αν είναι όντως φιλολαϊκό και όχι φιλολαϊκό «μαϊμού»».

Όσον αφορά στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας ανέφερε πως το ΚΚΕ έχει σταθερή θέση και σε αυτό επιμένει, προσθέτοντας πως «δεν αλλάζουμε τις θέσεις μας σαν τα πουκάμισα ανάλογα με το τι μας συμφέρει» και ότι «πρόσωπα υπάρχουν πολλά και καλά».

Τέλος, ερωτηθείς σχετικά με τη συνάντηση που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα μέσα σε αεροπλάνο, αφού και οι δύο επέστρεφαν με την ίδια τήση από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, είπε πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τον χαιρέτησε και τον ρώτησε  αν είναι καλύτερα ο λαιμός του καθώς -όπως εξήγησε- ο κ. Τσίπρας είχε μάθει ότι ήταν άρρωστος.

Τα σχόλια είναι κλειστά.