Ειδησεογραφικό site

Κοζάνη: Πούλησε το μωρό της γιατί ο πατέρας είναι παντρεμένος

26

Δεν ήθελε το νεογέννητο βρέφος της επειδή ο Έλληνας φυσικός πατέρας είναι παντρεμένος με τρία παιδιά και δεν σκόπευε να το αναγνωρίσει. Έτσι, η νεαρή Βουλγάρα μητέρα αποφάσισε να πουλήσει το μωρό σε ένα άκληρο ζευγάρι Ελλήνων αντί 2.500 ευρώ.

Η παράνομη υιοθεσία ματαιώθηκε από τους άνδρες της Ασφάλειας Κοζάνης οι οποίοι ειδοποιήθηκαν από γιατρούς του Μαμάτσειου νοσοκομείου ότι το βιβλιάριο υγείας με το οποίο πήγε να γεννήσει η νεαρή Βουλγάρα ανήκε σε Ελληνίδα. Οι έρευνες δεν άργησαν να αποκαλύψουν τη συμφωνία που είχε κάνει η μητέρα του νεογέννητου με ένα ζευγάρι Ελλήνων από την Εορδαία που της είχε παραχωρήσει το βιβλιάριο.

Και οι τρεις συνελήφθησαν μαζί με μια ακόμη γυναίκα ο ρόλος της οποίας διερευνάται και ομολόγησαν στους αστυνομικούς την οικονομική συμφωνία για την πώληση του βρέφους. Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη από την Ασφάλεια για το ενδεχόμενο να υπάρχει κύκλωμα εμπορίας βρεφών πίσω από την παράνομη υιοθεσία και σχηματίζεται δικογραφία, με την οποία οι εμπλεκόμενοι θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Τα σχόλια είναι κλειστά.