Ειδησεογραφικό site

Κικίλιας: Ας δυσκολευτούμε εμείς για να ζήσουν καλύτερα οι επόμενες γενιές

23

«Είμαι πάρα πολύ συγκινημένος και αισθάνομαι δέος και σεβασμό στο σπίτι του ανθρώπου που γεννήθηκε, μεγάλωσε, ξεπέρασε τις δυσκολίες και γαλουχήθηκε για να γίνει ο μεγαλύτερος σύγχρονος ηγέτης αυτής της χώρας και να μας οδηγήσει στην ασφάλεια και την αγκαλιά, σε πείσμα πολλών τότε, της ευρωπαϊκής οικογένειας.

Είδε μπροστά από τον καιρό του. Είναι γνωστό σε όλους ότι έστυψε την ψυχή του προς χάριν του λαού του», τόνισε ο Βασίλης Κικίλιας κατά την επίσκεψή του στο σπίτι του Κωνσταντίνου Καραμανλή στις Σέρρες.

Ο βουλευτής της ΝΔ σημείωσε μεταξύ άλλων ότι «η ασφαλής πορεία στην καρδιά της ευρωπαϊκης οικογένειας που μας έβαλε. Το διακύβευμα του αν θα ψηφίσουμε Ναι στο δημοψήφισμα και θα μείνουμε στην Ευρώπη ή Όχι και θα είμαστε άξιοι μιας σκληρής και πικρής μοίρας».

«Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι ο ελληνικός λαός δεν έχει ένστικτο αυτοσυντήρησης και όραμα για το αύριο. Είμαι σίγουρος ότι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες σκέφτονται πάνω απ’ όλα τα παιδιά τους και τις γενιές που έρχονται.

Ας δυσκολευτούμε λοιπόν εμείς σήμερα προκειμένου οι επόμενες γενιές να ζήσουν καλύτερα. Και θα ζήσουν καλύτερα. Η ευρωπαϊκή οικογένεια ήδη έχει προσφέρει πολλά στην Ελλάδα και έχει πολλά να προσφέρει ακόμα.

Οι λόγοι δεν είναι μόνο οικονομικοί. Είναι και εθνικοί τους οποίους οι κάτοικοι της ακριτικής περιοχής του νομού Σερρών καταλαβαίνουν πολύ περισσότερο. Τους ζουν» σημπλήρωσε.

Ο κ. Κικίλιας επισκέφτηκε την Αστυνομική και Πυροσβεστική Διεύθυνση Σερρών όπου συνομίλησε με το προσωπικό και ενημερώθηκε από τους Διοικητές για την κατάσταση των υπηρεσιών. Ακολούθησαν συναντήσεις με το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Σερρών, ενώ συναντήσεις είχε και με τον Αντιπεριφερειάρχη του Νομού και τον Δήμαρχο της πόλης. Κεντρικό θέμα των συναντήσεων ήταν οι τρέχουσες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις και όπως κατέστη σαφές από όλους τους φορείς η αναγκαιότητα παραμονής στην ευρωπαϊκή οικογένεια είναι επιτακτική.

Ο κ. Κικίλιας επισκέφτηκε την οικία του Εθνάρχη, Κωνσταντίνου Καραμανλή, στην Πρώτη Σερρών, συνοδευόμενος από τους Βουλευτές Σερρών της Νεάς Δημοκρατίας κ.κ. Κωνσταντίνο Καραμανλή και Φωτεινή Αραμπατζή.

Το βράδυ ο κ. Κικίλιας θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση υπέρ του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα της Κυριακής που διοργανώνει η ΝΟΔΕ Σερρών.

Τα σχόλια είναι κλειστά.