Ειδησεογραφικό site

ΚΙΔΗΣΟ: Ισχυρό εθνικό μέτωπο για συμφωνία στις διαπραγματεύσεις

21

Μόνο μέσα από ένα εθνικό μέτωπο μπορεί να ολοκληρωθούν με επιτυχία οι διαπραγματεύσεις με τους θεσμικούς δανειστές και να διασφαλιστεί η οριστική έξοδος από την κρίση, εκτιμά το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, σε μήνυμά του για την Εργατική Πρωτομαγιά.

Το Κίνημα επισημαίνει ότι ο φετινός γιορτασμός της Πρωτομαγιάς βρίσκει τη χώρα στην έβδομη χρονιά κρίσης και ύφεσης, με υψηλά ποσοστά ανεργίας, με τη χώρα να μην έχει καταφέρει ακόμα να πετύχει τις αναγκαίες πολιτικές συναινέσεις στο εσωτερικό της.

«Απαιτείται σχεδιασμός που θα επιτρέψει στη χώρα να επιστρέψει στις αγορές και να προσελκύσει κεφάλαια για να χρηματοδοτηθούν οι αναγκαίες επενδύσεις που θα οδηγήσουν σε αλλαγή παραγωγικού πρότυπου και δημιουργία νέων και βιώσιμων θέσεων εργασίας», σημειώνει το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

«Αυτή είναι – και παραμένει – η μεγάλη πρόκληση για τη χώρα και τους πολίτες και σε αυτή καλούνται η κυβέρνηση, όλος ο πολιτικός κόσμος αλλά και όλες οι κοινωνικές δυνάμεις, συναισθανόμενοι τις ευθύνες, μας να ανταποκριθούμε», συμπληρώνει.

Παράλληλα, σημειώνει πως, με όλα τα στελέχη και τα μέλη του συμμετέχει στις εκδηλώσεις για την Εργατική Πρωτομαγιά, εκφράζοντας την ελπίδα να ανοίξει η συζήτηση για ό,τι απαντά ουσιαστικά στα πραγματικά προβλήματα που ταλανίζουν το λαό.

Τα σχόλια είναι κλειστά.