Ειδησεογραφικό site

Κεφαλογιάννη κατά Σαμαρά: Ποντάραμε στο φόβο ενώ άλλοι μιλούσαν για ελπίδα

30

Έντονη κριτική για το «φλερτ» της ΝΔ με τα άκρα ασκεί σε άρθρο της στην «Εστία» η Όλγα Κεφαλογιάννη, ενώ αφήνει αιχμές και για την ικανοποίηση Σαμαρά από το εκλογικό αποτέλεσμα.

Κατά της προεκλογικής τακτικής Σαμαρά και της ακροδεξιάς του «στροφής» τάσσεται και η πρώην υπουργός Όλγα Κεφαλογιάννη με άρθρο της στην εφημερίδα «Εστία».

Η κ. Κεφαλογιάννη σημειώνει ότι «τα λάθη ήταν αρκετά και τα πληρώσαμε» και πως τελικά «οι πολίτες μας γύρισαν την πλάτη. Ηττηθήκαμε και πολλά σημάδια αυτής της ήττας είναι ιδιαίτερα ανησυχητικά».

Επισημαίνει επίσης ότι η Ν.Δ. είδε τους πολίτες να την εγκαταλείπουν επειδή «κάποιοι άλλοι μίλαγαν για την ελπίδα, αόριστα και γενικά, και εμείς απαντούσαμε με το φόβο».

Δεν παραλείπει δε να αφήσει αιχμές για την «ευχαρίστηση» του κυρίου Σαμαρά από το ποσοστό των εκλογών, λέγοντας ότι ο πήχης για τη Ν.Δ. «πρέπει να τίθεται πιο ψηλά» ενώ κριτική κάνει και για το «φλέρτ» με τα άκρα, σημειώνοντας ότι η Ν.Δ. είναι το κόμμα που παραδοσιακά ενώνει στις τάξεις της φιλελεύθερος, δεξιούς, κεντρώους, ακόμη και κεντροαριστερούς».

Το άρθρο καταλήγει με την προτροπή «η Ν.Δ. πρέπει να τα αλλάξει όλα».

 

 

Πηγή: www.lifo.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.