Ειδησεογραφικό site

Μπλόκο στον Στρατούλη – Πρώην εργαζόμενοι στον ΟΑΕΕ κατέλαβαν το γραφείο του υπουργού ζητώντας επαναπρόσληψη

22

Οι πρώην εργαζόμενοι του ΟΑΕΕ που από την Τετάρτη έχουν σκληρύνει την στάση τους απέναντι στην Κυβέρνηση προκειμένου να την πιέσουν για την εξεύρεση λύσης στο πρόβλημα τους σήμερα το πρωί προχώρησαν σε διαμαρτυρία στο υπουργείο Εργασίας Δημήτρη Στρατούλη απαιτώντας συνάντηση με τον Υπουργό φτάνοντας κυριολεκτικά έξω από το γραφείο του στον 7ο όροφο.

Οι πρώην εργαζόμενοι κρατώντας ένα πανό το οποίο γράφει με κόκκινα γράμματα «δικαίωση» ζητούν από την κυβέρνηση να επιστρέψουν στις δουλειές τους όπως επέστρεψαν οι υπόλοιποι εργαζόμενοι του δημοσίου.

«Ζητάμε να εφαρμοστεί η δικαστική απόφαση. Θέλουμε να δούμε τον υπουργό και θα τον περιμένουμε μέχρι να μας δεχτεί. Δουλέψαμε μέχρι τον Νοέμβριο του 2013 και μας έδιωξε η μνημονιακή κυβέρνηση. Δεν εφαρμόζουν τις δικαστικές αποφάσεις που εφάρμοσαν για εργαζόμενους της περιφέρειας και της κυρίας Δούρου και του κυρίου Μηταφίδη. Είμαστε και εμείς καθαρίστριες για αυτό δεν αποχωρούμε», ανέφερε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος των πρώην εργαζομένων του ΟΑΕΕ Γιάννης Σφυράκης.

Τα σχόλια είναι κλειστά.