Ειδησεογραφικό site

Κατέστρεψαν με μπογιές, κάμερες ελέγχου σε Κρήτη και Μεσολόγγι

39

Οι ανεγκέφαλοι λάτρεις της ταχύτητας συνεχίζουν το καταστροφικό τους έργο πυροβολώντας τις κάμερες που καταγράφουν την υπερβολική ταχύτητα στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης, αλλά φαίνεται πως βρήκαν και… μιμητές στην Αιτωλοακαρνανία!

Άλλες δυο κάμερες καταγραφής και ελέγχου ταχύτητας που είναι τοποθετημένες κατά μήκος του Β.Ο.Α.Κ. πυροβόλησαν άγνωστοι, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των κατεστραμμένων καμερών σε επτά από τις 26 Μαΐου που τοποθετήθηκαν στο αιματοβαμμένο λόγω υπερβολικών ταχυτήτων οδικό δίκτυο! Μάλιστα, η πρώτη καταστροφή με μπαλωθιές είχε καταγραφεί την 1η Ιουνίου, μόλις πέντε ημέρες μετά την τοποθέτηση των 39 καμερών του δικτύου! Άλλες πέντε υπέστησαν δολιοφθορές στις 7 και 25 Ιουλίου, δυο από αυτές στο Ηράκλειο, άλλες δυο σε περιοχές του Λασιθίου και μια στα Χανιά.

Τη «δόξα» των Κρητικών ζήλεψαν άγνωστοι και στην Αιτωλοακαρνανία, όχι όμως με πυροβολισμούς αλλά με… πράσινη και κόκκινη μπογιά! Οι δράστες «τύφλωσαν μια κάμερα στη θέση Αγία Ελεούσα στο 52,600 χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αντιρρίου- Ιωαννίνων και άλλη μια στο 46ο χιλιόμετρο, στην περιοχή Κεφαλόβρυσο. Η Τροχαία Μεσολογγίου που είναι αρμόδια για τις κάμερες καταγραφής και ελέγχου ταχύτητας αναζητά τους δράστες της δολιοφθοράς και θα αποκαταστήσει άμεσα τη ζημιά ώστε οι δύο κάμερες να τεθούν άμεσα σε λειτουργία.

Τα σχόλια είναι κλειστά.