Ειδησεογραφικό site

Καράμπελας στο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1: «Ο Λοβέρδος δεν έχει θέση στην κυβέρνηση»

39

Διευκρινίσεις για την ανάρτησή του στο twitter «να δω τους βουλευτές της Ν.Δ. να χειροκροτούν τον Λοβέρδο και τι στον κόσμο» έδωσε ο Βουλευτής Βοιωτίας Γιάννης Καράμπελας μιλώντας στο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και στην εκπομπή ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ, με τους Γιάννη Κουρτάκη και Παναγιώτη Τζένο.

«Τα πρόσωπα που έφεραν την χώρα σ’ αυτή την κατάσταση δεν έχουν θέση στην κυβέρνηση», σημείωσε ο κ. Καράμπελας χαρακτηρίζοντας τις πολιτικές παλιδρομήσεις του κ. Λοβέρδου, ως ακατάλληλες, προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για μια κυβερνητική θέση.

Σύμφωνα με τον κ. Καράμπελα «ο ανασχηματισμός είναι προνόμιο του πρωθυπουργού και δεν χρειάζεται αλλαγή στα πρόσωπα, αλλά στις πολιτικές».

Ξεκαθάρισε ωστόσο ότι η αντίδρασή του δεν αφορά μόνο τον κ. Λοβέρδο, αλλά όλα τα πρόσωπα που αναζητούν μια θέση στην κυβέρνηση και τα οποία οδηγούν σε συρρίκνωση το κόμμα της Ν.Δ. «Δεν είναι μόνο για τον Λοβέρδο η αντίδρασή μου. Δεν μπορεί οι άνθρωποι που συνέβαλαν να φτάσει η χώρα μέχρι εδώ να διαφημίζουν ότι έχουν λύσεις. Ανάγκη η συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, όμως τα πρόσωπα θα πρέπει να είναι διαφορετικά» τόνισε.

Τα σχόλια είναι κλειστά.