Ειδησεογραφικό site

Καμμένος: Παρακρατικοί μηχανισμοί της κυβέρνησης θέλουν να πλήξουν τους ΑΝ.ΕΛ.

27

Για παρακρατικούς μηχανισμούς της κυβέρνησης που στόχο έχουν να πλήξουν τους ΑΝ.ΕΛ., κάνει σύμφωνα με πληροφορίες λόγο ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος στην κατάθεση που έδωσε στον εισαγγελέα Παν. Παναγιωτόπουλο, ο οποίος ερεύνησε τις καταγγελίες του Π. Χαϊκάλη περί απόπειρας δωροδοκίας του από τον Γ. Αποστολόπουλο.

Ειδικότερα, αναφερόμενος στην συνάντηση Χαίκάλη – Αποστολόπουλου, ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. υποστηρίζει – σύμφωνα με πληροφορίες – στον εισαγγελέα: «Η μη λειτουργία των κινητών τηλεφώνων παρά μόνο του κ. Αποστολόπουλου σε ακτίνα 15 μέτρων μας υποψίασε για την παρουσία μηχανήματος «Τζάμερ» κι αφού έφυγε ο κ. Χαϊκάλης με τον κ. Αποστολόπουλο εντοπίστηκε συσκευή καταγραφής ήχου κάτω από το τραπέζι της συνάντησης και πιθανόν κάμερα σε ανιχνευτή φωτιάς στο ταβάνι» φέρεται να καταθέτει ο κ. Καμμένος.

Εισαγγελέας:

Γιατί πιστεύετε ότι ο κ. Χαϊκάλης ευρισκόταν σε έντονη ανησυχία όταν προσήλθε στην εισαγγελία εφετών στις 6/12 λέγοντας ότι φοβόταν μήπως προλάβει κάποιος και δημοσιοποιήσει υλικό;

Π. Καμμένος:

Οι παρακρατικοί μηχανισμοί της κυβέρνησης και του ιδίου του πρωθυπουργού έχουν χρησιμοποιήσει όλα τα θεμιτά και αθέμιτα μέσα για να πλήξουν τους ανεξάρτητους Έλληνες. Ο Αποστολόπουλος αποτελούσε μέρος του παρακρατικού μηχανισμού. Καλώς λοιπόν ο κ. Χαϊκάλης φοβήθηκε ότι θα μπορούσαν να τον εκβιάσουν με το υποκλαπέν υλικό.

Τα σχόλια είναι κλειστά.