Ειδησεογραφικό site

Καμμένος: Ο επίτιμος μου ζήτησε λύση συναίνεσης – Του απάντησα, μετά τις εκλογές

48

Με τον επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ Κωνσταντίνο Μητσοτάκη συναντήθηκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά από πρόσκληση του κ. Μητσοτάκη προς τον κ. Καμμένο  στα γραφεία του επίτιμου στην οδό Αραβαντινού.

Ο κ. Καμμένος αμέσως μετά προχώρησε σε δηλώσεις. Μεταξύ άλλων είπε ότι ο κ. Μητσοτάκης του ζήτησε να βοηθήσει ώστε να βρεθεί μία λύση συναίνεσης και εκείνος απάντησε ότι η λύση αυτή μπορεί να βρεθεί μετά τις εκλογές.

Εξερχόμενος του γραφείου του κ. Μητσοτάκη ο κ. Καμμένος διευκρίνισε πως συναντήθηκε με τον κ. Μητσοτάκη μετά από τηλεφώνημα του επίτιμου πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «ασχολήθηκα με την πολιτική εξαιτίας της προτροπής του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και από το 1991 συναντιόμαστε συχνά και ανταλλάσσουμε απόψεις. Άλλωστε οι απόψεις του κ. Μητσοτάκη και η εμπειρία του είναι πολύτιμες».

Ο κ. Καμμένος υπογράμμισε πως ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας «ανησυχεί πολύ για την κρίση στην Ελλάδα καθώς σε σχέση με την οικονομία έχει φτάσει στα άκρα».

Επιπλέον, τόνισε πως του ζήτησε να βρεθεί μία λύση συναίνεσης για μια εθνική πολιτική που θα διαπραγματευτεί καλύτερα το χρέος, για να του απαντήσει ο κ. Καμμένος πως «λύση συναίνεσης θα δοθεί μετά τις εθνικές εκλογές».

Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ, τον οποίο συνόδευε ο βουλευτής και εκπρόσωπος του κόμματος, Τέρενς Κουίκ, προσήλθε στη συνάντηση, κρατώντας στα χέρια ξεροτήγανα Χριστουγέννων.

Τα σχόλια είναι κλειστά.