Ειδησεογραφικό site

Καλαντζής στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1: «Συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ η Γιάννα Αγγελοπούλου»

47

«Συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ» χαρακτήρισε την Γιάννα Αγγελοπούλου ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιώργος Καλαντζής, μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και στην εκπομπή ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ, με τον Γιάννη Κουρτάκη και τον Παναγιώτη Τζένο.

Συγκεκριμένα ο κ. Καλαντζής αναφερόμενος στο θέμα της ενδεχόμενης υποψηφιότητας της Γιάννας Αγγελοπούλου για την Προεδρία της Δημοκρατίας σημείωσε: «Η Γιάννα Αγγελοπούλου αποτελεί συντιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν μπορεί να την προτείνει ο Αλέξης Τσίπρας».

Ο κ. Καλαντζής υπογράμμισε πως δεν πρόκειται να γίνουν εκλογές και εξέφρασε την άποψή του ότι «οι βουλευτές θα περάσουν τους 180 που θα ψηφίσουν την πρόταση της κυβέρνησης για τον νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας».

Αναφορικά με την υπόθεση του Γιώργου Καρατζαφέρη ο κ. Καλαντζής σημείωσε ότι: «Η υπόθεση αφορά το 2007-2008. Την επόμενη Τρίτη, το πολύ Τετάρτη θα έχουμε συνεδρίαση της επιτροπής στη Βουλή, όπου θα ψάξουμε εάν έχουν δηλωθεί οι off shore από τον κ. Καρατζαφέρη, καθώς μετά το 2010 απαγορεύεται να έχουν off shore, οι βουλευτές. Μάλιστα, έγινε και ο σχετικός έλεγχος, για τους διατελέσαντες πρώην υπουργούς. Από εκεί και πέρα, αν δεν έχουν δηλωθεί στο Πόθεν Έσχες αυτά τα στοιχεία, η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης για να εξετάσει εάν τα χρήματα αυτά ήταν νόμιμα ή όχι».

Τα σχόλια είναι κλειστά.