Ειδησεογραφικό site

Κακλαμάνης στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1: «Έχω τηλέφωνο, ας με καλέσουν πίσω στη Ν.Δ.»

32

«Απαράδεκτη» χαρακτήρισε ο κ. Νικήτας  Κακλαμάνης την σημερινή εικόνα της κυβέρνησης, μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και στην εκπομπή ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ με τον Γιάννη Κουρτάκη και τον Παναγιώτη Τζένο, ωστόσο σχολιάζοντας την πρόταση Τζιτζικώστα για αλλαγή πρωθυπουργού εμφανίστηκε θετικός λέγοντας πως είναι μια πρόταση που μπορεί να συζητηθεί.
«Οι εκλογές χάνονται και τώρα ο σώζων εαυτόν σωθήτω, είναι απαράδεκτη η εικόνα της κυβέρνησης» σημείωσε χαρακτηριστικά, και σχολιάζοντας την τοποθέτηση του κ. Απόστολου Τζιτζικώστα για την αλλαγή πρωθυπουργού προκειμένου να αποφευχθούν οι εκλογές είπε: «Η πρόταση του Απόστολου Τζιτζικώστα είναι μια πρόταση που μπορεί να συζητηθεί, ωστόσο το πρόβλημα είναι τόσο στο να φύγει ο Σαμαράς. Το μέγα πρόβλημα είναι η ακυβερνησία, δεν πιστεύω στην τρομοκρατία για το εάν γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταστραφεί η Ελλάδα. Πρέπει να γνωρίζουμε τί κυβέρνηση θα σχηματίσει, να μας απαντήσει με ποιους θα κάνει κυβέρνηση. Αυτό είναι το θέμα».
Όσον αφορά τα σενάριά του για επιστροφή στη Ν.Δ. ο κ. Κακλαμάνης σημείωσε: «Δεν απομακρύνθηκα εγώ από το κόμμα, με έδιωξαν. Με έχει διαγράψει με έναν μοναδικό στα κοινοβουλευτικά χρονικά τρόπο ο Πρωθυπουργός, ωστόσο έχω μεγάλη αγωνία για την παράταξή μου και την Νέα Δημοκρατία.
Κατόπιν τούτο, εγώ και κάποιοι άλλοι που μας έδιωξαν έχουμε τηλέφωνο και διεύθυνση. Μπορεί ο κ. Σαμαράς να μας καλέσει. Αυτά τα γενικά και αόριστα και δεν λένε τίποτα και δεν θα οδηγήσουν και πουθενά», και συμπλήρωσε χαρακτηριστικά:
«Ακόμη κι όταν ακολούθησα τον Αντώνη Σαμαρά, εγώ δεν συμμετείχα στην πτώση της κυβέρνησης, αλλά πήγα μαζί του όταν είχαν προκηρυχτεί εκλογές, γι’ αυτό και για την επιστροφή μου στη Ν.Δ. ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης όχι μόνο δεν είχε κανένα πρόβλημα, αλλά συνέβαλε κιόλας».
Για το εάν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, στην Α’ Αθηνών ο κ. Κακλαμάνης σημείωσε: «Θα το αποφασίσω την τελευταία στιγμή, αν και όλα δείχνουν ότι θα είμαι υποψήφιος στην Α’ Αθήνας».
Τέλος ο κ. Κακλαμάνης επιτέθηκε στο ΠΑΣΟΚ λέγοντας πως δεν είναι «πολιτικό κόμμα» αλλά επάγγελμα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.