Ειδησεογραφικό site

Κέρδισε 1 εκατ. δολάρια σε τουρνουά πόκερ που συμμετείχε από λάθος

25

Ο Asher Conniff είναι ένας καθημερινός 26χρονος νέος από το Brooklyn, ο οποίος κέρδισε κοντά 1 εκατ. δολάρια παίζοντας σε οnline τουρνουά πόκερ στο οποίο δήλωσε συμμετοχή κατά λάθος.

Ο Conniff, ήθελε να δηλώσει συμμετοχή σε άλλο τουρνουά, αλλά κατά λάθος δήλωσε σε ένα τουρνοά που για να συμμετάσχει θα έπρεπε να ακυρώσεις της διακοπές με την οικογένειά του στην Ευρώπη.

Όταν διαπίστωσε ότι δεν μπορούσε να ακυρώσει την συμμετοχή του στο τουρνουά χωρίς να χάσει τα χρήματα συμμετοχής του, αποφάσισε να μην πάει στο ταξίδι που σχεδίαζαν για μήνες οι γονείς του.

Η απόφαση του αυτή αποδείχτηκε σοφή, αφού κέρδισε το… λάθος τουρνουά και μαζί την πρόκριση για το παγκόσμιο πρωτάθλημα πόκερ, το οποίο επίσης κέρδισε.

Συνολικά ο Conniff κέρδισε 973.000 δολάρια ενώ δηλώνει πως δεν θέλει να μοιάσει του , ο οποιος επίσης έκανε την περιουσία του κερδίζοντας παρτίδες πόκερ.

dan-bilzerian-guns-girls.jpg

«Δεν θέλω να βγάζω φωτογραφίες με λεφτά, όπλα και γυναίκες» σημειώνει. «Είμαι προσγειωμένος», αναφέρει ο Conniff, χωρίς όμως να αποκλύει τι μπορεί να γίνει στο μέλλον.

Ο Conniff κερδίζει 40.000 με 60.000 δολάρια το χρόνο παίζοντας πόκερ online.

«Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνεις και να έχεις αυτοπεποίθηση», τονίζει. Όσο μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση έχεις τόσο καλύτερος παίκτης πόκερ γίνεσαι, λέει.

poker_2.JPG

Όπως αποκάλυψε δεν έχει ξοδέψει τα χρήματα που κέρδισε αλλά τα κρατά σε λογαριασμό.

ΠΗΓΗ: newmoney.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.