Ειδησεογραφικό site

Ισπανία: Φήμες ότι ο βασιλιάς Χουάν Κάρλος και η Σοφία χωρίζουν μετά από 52 χρόνια

78

sofia«Ο βασιλιάς Χουάν Κάρλος παίρνει διαζύγιο με την Σοφία». Αυτός είναι ο τίτλος δημοσιευμάτων των ιταλικών media, όπως της Huffington Post και της La Repubblica. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το βασιλικό ζεύγος έχει να συναντηθεί από κοντά από τα μέσα Ιουλίου, ενώ η ισπανική ιστοσελίδα libertaddigital.com το επιβεβαιώνει.

Συγκεκριμένα, όπως γράφεται, η Σοφία επέλεξε να απολαύσει χαλαρές στιγμές εν όψει καλοκαιρινών διακοπών στη Μαγιόρκα, παρέα μόνο με την αδερφή της, πριγκίπισσα Ειρήνη, αλλά και τα 8 εγγόνια της. Αντίθετα, ο Χουάν Κάρλος, ταλαιπωρημένος από τα πολλά χειρουργεία στο πόδι του, επισκέφθηκε θέρετρο στις Βαλεαρίδες. Εκεί, έκανε δύο επίσημες εμφανίσεις, μία στις αρχές Αυγούστου και μία στην έναρξη του Μουντομπάσκετ Ισπανίας πριν δύο ημέρες.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τον περασμένο Ιούνιο παρέδωσε τον θρόνο στον γιο του, πρίγκιπα Φελίπε. Ο ίδιος τόνισε ότι με αυτή την κίνηση προώθησε την «ανανέωση» της μοναρχίας, ενώ ο ισπανικός τύπος υποστήριξε πως τα οικονομικά σκάνδαλα και το «ροζ» σαφάρι τον ώθησαν στην εν λόγω απόφαση.Τα σχόλια είναι κλειστά.