Ειδησεογραφικό site

Ιπτάμενο «παλάτι» 19 εκατ. αγόρασε ο Ρονάλντο

52

Cristiano_Ronaldo

Ο σουπερσταρ της Ρεάλ Μαδρίτης Κριστιανό Ρονάλντο φαίνεται πως έχει πολλούς προορισμούς, αφού αναφέρεται πως αγόρασε για τον εαυτό του ένα ιδιωτικό τζετ πολλών εκατομμυρίων.

Ο 30χρονος φέρεται να έχει πληρώσει 19 εκατομμύρια ευρώ σε ένα ολοκαίνουριο και φανταχτερό Gulfstream G200 business jet, το οποίο θα τον βοηθάει στο να «πετιέται» ανά τον κόσμο για να εκπληρώνει τις επικίνδυνες αποστολές του marketing που αναλαμβάνει.

Εκτός των γηπέδων, ο Ρονάλντο έχει γίνει πολύ δημοφιλής σε ό,τι αφορά τις δημόσιες σχέσεις τους. Μετά το αυτοβιογραφικό φιλμ που έκανε πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα, ο Ρονάλντο επικεντρώνεται και στην προσωπική του μάρκα παπουτσιών CR7.

Η πορτογαλική ταμπλόιντ Correio da Manha αναφέρει πως ο Ρονάλντο αγόρασε το υπερπολυτελές τζετ με δύο μηχανές και πως θα το έχει γεμίσει με έξτρας.

Το αεροσκάφος μπορεί να μεταφέρει μεταξύ οκτώ και 10 επιβάτες, ανάλογα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του.

Έχει ξεχωριστές τουαλέτες για το πλήρωμα και τους επιβάτες, ντουλάπες για ρούχα, πρόσβαση στο διαδίκτυο, φαξ, φούρνο μικροκυμάτων, ηλεκτρικό φούρνο, ψυγείο για ποτά, και συστήματα διασκέδασης.

cristia.jpg

Ο ίδιος απολαμβάνει πολύ αυτές τις μετακινήσεις από ό,τι φαίνεται, κι έτσι επένδυσε σε ένα τέτοιο υπερπολυτελές αντικείμενο.

https://i0.wp.com/www.atmjet.ru/assets/gallery/93/675.jpg?resize=1041%2C634

Τα σχόλια είναι κλειστά.