Ειδησεογραφικό site

Θετική εξέλιξη η έκδοση του κοινού ανακοινωθέντος, λέει ο κ. Μίχαλος

25

Θετική εξέλιξη χαρακτήρισε τη διεξαγωγή του Συμβουλίου των Πολιτικών αρχηγών ο Κωνσταντίνος Μίχαλος, τονίζοντας πως όσα συμφωνήθηκαν αποτελούν πάγια αιτήματα του επιχειρηματικού κόσμου.

Ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου, στάθηκε ιδιαίτερα στην επισήμανση που συμπεριλήφθηκε στο κοινό ανακοινωθέν για ένα ισχυρό, εμπροσθοβαρές και αναπτυξιακό πρόγραμμα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αυτά που συμφώνησαν οι πολιτικοί αρχηγοί, αποτελούν πάγιες θέσεις του επιχειρηματικού κόσμου, αλλά και της πλειοψηφίας της κοινωνίας. Πράγματι, προτεραιότητα για τον επιχειρηματικό κόσμο αποτελεί η επαρκής κάλυψη των χρηματοδοτικών αναγκών της χώρας, ενώ πάγια θέση των επιμελητηρίων είναι ότι η χώρα χρειάζεται αξιόπιστες μεταρρυθμίσεις για την προώθηση της ανάπτυξης, με τις κατά το δυνατόν λιγότερες υφεσιακές επιπτώσεις.
Ιδιαίτερα η επισήμανση στο κοινό ανακοινωθέν για ένα ισχυρό, εμπροσθοβαρές, αναπτυξιακό πρόγραμμα, πρωτίστως για την καταπολέμηση της ανεργίας και την ενθάρρυνση της επιχειρηματικότητας, μας βρίσκει απολύτως σύμφωνους».

Ο Κωνσταντίνος Μίχαλος κάλεσε την κυβέρνηση να υλοποιήσει τη δέσμευσή της και να επιτύχει μία συμφωνία που θα διασφαλίσει τη θέση της χώρας στην Ευρωζώνη και στην Ε.Ε., αλλά και την αντιπολίτευση να συμβάλει ουσιαστικά προς αυτή την κατεύθυνση.

Τα σχόλια είναι κλειστά.