Ειδησεογραφικό site

Θεοδωράκης: Χωρίς συμφωνία πώς θα αποφύγουμε το κούρεμα των καταθέσεων;

29

«Χωρίς συμφωνία ποιος θα δώσει τα λεφτά για να ξανανοίξουν οι τράπεζες τη Δευτέρα ή την Τρίτη; Πώς θα αποφύγουμε το κούρεμα των καταθέσεων;» διερωτήθηκε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, σχολιάζοντας το διάγγελμα του πρωθυπουργού και την προσωπική δέσμευσή του για επαναλειτουργία των τραπεζών και καταβολή μισθών και συντάξεων.

«Όταν μιλάμε για τις τράπεζες δεν ενδιαφερόμαστε για τους πλούσιους, οι πλούσιοι έχουν βγάλει τα λεφτά τους στο εξωτερικό, για τους φτωχούς μιλάμε» τόνισε σε συνέντευξή του στο βραδινό δελτίο ειδήσεων στο Σκάι.

Ο κ. Θεοδωράκης αποκάλυψε δε πως «ο Τσίπρας μού είπε ότι δεν έχει τους βουλευτές για συμφωνία», ενώ υπογράμμισε: «Ο πρωθυπουργός να σοβαρευτεί να βάλει σε πρώτη προτεραιότητα τη χώρα, όχι το κόμμα, να μην εμφανίζεται ως αρχηγός των συνιστωσών αλλά της χώρας».

«Το ότι ο Μαδούρο και η Λε Πεν είναι στο πλευρό του Τσίπρα δεν μας ξαφνιάζει. Άλλωστε η πρώτη που χαιρέτησε την απόφαση Τσίπρα για δημοψήφισμα ήταν η Χρυσή Αυγή. Εμείς έχουμε άλλους συμμάχους. Μίλησα νωρίτερα με τον Ντανιέλ Κον Μπετίτ ο οποίος μου είπε: Κρατηθείτε στο ναι, κρατηθείτε στην Ευρώπη» σχολίασε ο επικεφαλής του Ποταμιού σχετικά με το ποιοι ηγέτες στηρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.