Ειδησεογραφικό site

Θεοδωράκης: Να παραδεχθεί ο Τσίπρας ότι αυτά που έλεγε ήταν δημαγωγικά και λαϊκίστικα

42

«Το Ποτάμι περιμένει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για το ασφαλιστικό», δήλωσε ο πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, τονίζοντας πως ο Αλέξης Τσίπρας είπε ψέματα στον ελληνικό λαό και πως οφείλει να παραδεχθεί ότι αυτά που έλεγε, ήταν δημαγωγικά και λαϊκίστικα, ζητώντας συγγνώμη.

«Εμείς περιμένουμε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για το ασφαλιστικό. Δεν μπορούμε να έχουμε το νου μας μόνο στους συνταξιούχους, αλλά και στους ανθρώπους της παραγωγής. Θα καταθέσουμε τις προτάσεις μας στη Βουλή» δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού στο κεντρικό δελτίο του Mega, για να προσθέσει: «ο πρωθυπουργός θέλει συναίνεση για να έχει τη στήριξη της αντιπολίτευσης και να κυβερνά με τις επιτροπές και τις υποεπιτροπές».

Το βασικό θέμα της συζήτησης, πάντως, ήταν το ασφαλιστικό, ενόψει και της συνάντησης του Σαββάτου σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων στο Προεδρικό Μέγαρο. Ο Σταύρος Θεοδωράκης τόνισε «η κυβέρνηση εξελέγη για να λύσει και το ασφαλιστικό» και πρόσθεσε «πάμε στη συνάντηση να ακούσουμε τι θέλει να μας πει. Για το ασφαλιστικό θα τοποθετηθούμε στη Βουλή, όταν έρθει η πρόταση».

«Εμείς δεν έχουμε εμπιστοσύνη στον κ. Τσίπρα και όταν λέω εμείς, αναφέρομαι και στον ελληνικό λαό. Οφείλει να ζητήσει συγγνώμη απΌ τον ελληνικό λαό. Να πει ο Τσίπρας ότι τα πράγματα ότι δεν είναι έτσι όπως τα είχα σκεφτεί. Να πει ότι ήταν δημαγωγικά και λαϊκίστικα. Αν παραδεχθεί, εμείς εδώ είμαστε να του δώσουμε προτάσεις. Με κανέναν τρόπο δεν θα βοηθήσουμε την ανερμάτιστη πολιτική Τσίπρα-Καμμένου», τόνισε, ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του.

Τα σχόλια είναι κλειστά.