Ειδησεογραφικό site

Θεοδωράκης: Θα ψηφίσουμε για τα παιδιά μας τη συμφωνία που θα φέρει ο Τσίπρας

26

Την απόφαση του Ποταμιού να ψηφίσει τη συμφωνία που θα φέρει ο πρωθυπουργός στη Βουλή επανέλαβε ο επικεφαλής του κόμματος, Σταύρος Θεοδωράκης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Σταύρος Θεοδωράκης τόνισε ότι «Θα ψηφίσουμε τη συμφωνία που θα φέρει ο Τσίπρας στη Βουλή. Δεν έχουμε άλλη λύση για τα παιδιά μας από το να ψηφίσουμε μια συμφωνία το νωρίτερο δυνατό, η επόμενη ημέρα εκτός ευρώ θα βρει τη χώρα ρημαγμένη».

«Δεν πιστεύω ότι ο Τσίπρας θέλει να ρίξει τη χώρα στα βράχια, αλλά μπορεί να υπάρξει ατύχημα… Πολλές τραγωδίες έχουν γίνει από ατύχημα» τόνισε ο κ. Θεοδωράκης, καλώντας τον πρωθυπουργό «να μην μοιράζεται την εξουσία του με τις συνιστώσες».

Υπογράμμισε, ακόμη, ότι η συμφωνία έπρεπε να έχει γίνει το Μάρτιο και η κυβέρνηση να πάρει τα λεφτά των δανειστών, καθώς ο χρόνος είναι εναντίον της Ελλάδας.

«Μέσα σε δύο μήνες χάθηκε η εμπιστοσύνη των εταίρων, τη συμφωνία την κάνεις όσο ο άλλος ήταν ζεστός… Ο κ. Τσίπρας μέσα σε τέσσερις μήνες κατάφερε να καταστρέψει φιλίες πολλών ετών» εξήγησε.

«Χωρίς συγκρούσεις δεν θα βγούμε από την κρίση, οι πολίτες θέλουν σύγκρουση με το κακό παρελθόν, η πλειονότητα του κόσμου θέλει σκληρή διαπραγμάτευση, όχι Κούγκι και δραχμή» πρόσθεσε και κάλεσε τον πρωθυπουργό να αποφασίσει «με βάση τη λαϊκή εντολή».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού επισήμανε δε ότι «στην Αργεντινή χόρευαν τα δικά τους τσάμικα με τη χρεοκοπία και σύντομα έκαναν πλιάτσικα στα σούπερμαρκετ».

Ο κ. Θεοδωράκης ανακοίνωσε ότι την Παρασκευή θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό με αντικείμενο το θέμα της ιθαγένειας και το μεταναστευτικό.

Τα σχόλια είναι κλειστά.