Ειδησεογραφικό site

Θεοδωράκης: Δεν θα γίνουμε ζητιάνοι στη γειτονιά των Βαλκανίων

30

Δραματική έκκληση για την ακύρωση του δημοψηφίσματος και το σταμάτημα της καταστροφής, απευθύνει ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

«Η κυβέρνηση έχει λίγες ώρες για να διορθώσει ένα τεράστιο λάθος. Το βράδυ της Τρίτης η Ελλάδα θα βρεθεί εκτός προγράμματος. Δεν θα υπάρχει κανένας για να μας προστατεύσει από τις επιθέσεις των αγορών και όλων εκείνων που θέλουν τους Έλληνες έξω από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η χώρα εγκαταλείπεται από τους συμμάχους και τους παραδοσιακούς της φίλους.

Η Ευρώπη έκανε κι αυτή τα δικά της λάθη, ειδικά αυτά τα χρόνια των μνημονίων, αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να εγκαταλείψουμε ένα από τα ασφαλέστερα «λιμάνια» του κόσμου. Μέχρι και ο Κινέζος Πρωθυπουργός μας συνέστησε να παραμείνουμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Και αυτή θα είναι η απόφαση των Ελλήνων την Κυριακή. Δεν θα γίνουμε ζητιάνοι στη γειτονιά των Βαλκανίων», όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Ποταμιού.

«Το ‘ναι’ στην Ευρώπη θα νικήσει. Και στην πρώτη γραμμή θα είναι τα αγόρια και τα κορίτσια της Ελλάδα που δεν θέλουν η Ελλάδα να γίνει Βόρεια Κορέα. Καλούμε τον κύριο Τσίπρα να βρει το θάρρος και να πει την αλήθεια στον Ελληνικό λαό. Να αφήσει τους τυχοδιωκτισμούς.

Να αποσύρει το δημοψήφισμα και να προσχωρήσει σε συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Να δώσουμε λύση όσο είμαστε ακόμη ζωντανοί. Διαφορετικά η τιμωρία για τους εμπνευστές και τους εκτελεστές της αντιευρωπαϊκής εκτροπής θα είναι μεγάλη», καταλήγει η ανακοίνωση.

Τα σχόλια είναι κλειστά.