Ειδησεογραφικό site

Θα ρίξει την κυβέρνηση ο Καμμένος με «άμυνα» στο ΦΠΑ για τα νησιά

32

Ως προϋπόθεση για την παρουσία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και του ιδίου χαρακτήρισε το να μην αυξηθεί ο ΦΠΑ στα νησιά ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος. Όπως είπε χαρακτηριστικά «δεν ψηφίζω αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά ακόμα και αν πέσει η κυβέρνηση».

Σύμφωνα με τον ίδιο το θέμα τελικά δεν θα μπει στο τραπέζι της σημερινής διαπραγμάτευσης κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής με τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά.

Ως αντισταθμιστικά κατά τον κ. Καμμένο «μπορούμε να δώσουμε αύξηση 1% στη φορολογία των ειδών πολυτελείας και την άμεση φορολόγηση των ιδιοκτησιών σε οφ σορ εταιρίες με ακίνητα».

Όσον αφορά την πρόταση που φέρεται να έκανε στο κυβερνητικό συμβούλιο για την καθιέρωση ΦΠΑ δύο ταχυτήτων ο κ. Καμμένος υποστήριξε, μιλώντας στο MEGA, ότι δεν ισχύει και εξέφρασε τη λύπη του γιατί τη διαρροή που έγινε από υπουργό της κυβέρνησης.

Παράλληλα ο υπουργός Άμυνας ανακοίνωσε την κατάργηση των πρόωρων συνταξιοδοτήσεων στα στράτευμα λέγοντας ότι  «δεν θα φεύγει κανείς στρατιωτικος πριν τα 58 έτη».

Τα σχόλια είναι κλειστά.