Ειδησεογραφικό site

Θέμα εκλογών ή δημοψηφίσματος ανοίγει ο Καλύβης

28

Τη λύση νέων εκλογών ή δημοψηφίσματος προκρίνει το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, που ανήκει στην Αριστερή Πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ, σε περίπτωση που προκύψει μια οριακή κατάσταση.

Δεν απέκλεισε ως λύση την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, εφόσον η κυβέρνηση φτάσει σε μια οριακή κατάσταση το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και προτεινόμενος για τη θέση του Γραμματέα του κόμματος από την Αριστερή πλατφόρμα, Αλέκος Καλύβης.

«Η λύση των εκλογών μπορεί να είναι και θετική έστω και αν είναι σε ένα κοντινό χρονικό διάστημα. Εξαρτάται τις συνθήκες», τόνισε το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας το πρωί στο Mega επισημαίνοντας πως αν προκύψει μια οριακή κατάσταση η κυβέρνηση θα πρέπει να ρωτήσει και τον κόσμο μέσω εκλογών ή δημοψηφίσματος.

Τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν είναι μόνο οι εκλογές, είναι και το δημοψήφισμα, είναι και μια σειρά άλλες διαδικασίες».

Και πρόσθεσε: «Αν φθάσουμε στο σημείο να πούμε ότι “κοιτάξτε έχουμε φθάσει σε αυτό το οριστικό συμπέρασμα” δεν είναι κανένας που θα κοροϊδέψει τον κόσμο. Θα πούμε την αλήθεια στο λαό. Αυτό είναι σαφές. Και με αυτή την έννοια λέω δεν θα πούμε στο μέλλον το κρέας – ψάρι».

«Προφανώς εμείς θέλουμε να κυβερνήσουμε μαζί με τον λαό και θέλουμε σε κρίσιμες φάσεις αν υπάρχουν επιλογές που πρέπει να κάνουμε να ρωτήσουμε τον κόσμο» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Καλύβης.

Τα σχόλια είναι κλειστά.