Ειδησεογραφικό site

Θέμα «εθνικής συνεννόησης» θέτει ο Θεοδωράκης – Δίνει το στίγμα του πριν μιλήσει στη Βουλή

57

Την ανάγκη εθνικής συνεννόησης επεσήμανε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, προϊδεάζοντας για το στίγμα της παρέμβασής του στη συζήτηση των πολιτικών αρχηγών στη Βουλή.

Ακόμη, κάλεσε την κυβέρνηση και προσωπικά τον πρωθυπουργό να αποκαλύψει τι ακριβώς διεκδικεί η Ελλάδα, υπογραμμίζοντας πως «οποιαδήποτε διαιώνιση αυτής της κατάστασης θα είναι καταστροφική για την οικονομία».

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό του νομού Ηλείας ο κ. Θεοδωράκης είπε ότι είναι καταστροφικό για τον τουρισμό το γεγονός ότι ότι «πολλοί φλερτάρουν με το ενδεχόμενο των εκλογών».

«Εκλογές τον Ιούλιο δεν έχουν ξαναγίνει στη χώρα ποτέ. Καταστρέφουμε την τουριστική περίοδο», ανέφερε και υπογράμμισε ότι «καλό θα ήταν αυτή η Βουλή να βρει λύσεις και αμέσως μετά το καλοκαίρι να δούμε αν αυτές οι λύσεις προχωρούν». «Εάν δεν προχωρούν τότε βεβαίως να πάμε σε εκλογές», συνέχισε.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού επανέλαβε ότι από επαφές του στο Παρίσι διαπίστωσε ότι η Ελλάδα έχει συμμάχους και πως παρόλα τα λάθη που έχουν γίνει από την κυβέρνηση, υπάρχουν άνθρωποι διατεθειμένοι να βοηθήσουν τη χώρα. «Αρκεί, να τελειώνει αυτό το μαρτύριο της σταγόνας με τη συμφωνία», σημείωσε.

«Θα μπορούσε να υπάρξει μία πολύ καλή συμφωνία τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο. Η κυβέρνηση, τότε, αντί να προχωρήσει σε μία τέτοια συμφωνία, δεδομένου ότι όλοι ήταν διατεθειμένοι να συνεργαστούν όπως έλεγαν, καθώς είχαν βαρεθεί τους παλιούς ηγέτες και την προηγούμενη διακυβέρνηση, ήθελε να παίξει το παιχνίδι με τα λεξικά», πρόσθεσε.

Ο κ. Θεοδωράκης δήλωσε τέλος ότι «περιμένει από τον ίδιο τον κ. Τσίπρα να πάρει τις σωστές αποφάσεις και να μας κρατήσει στο ευρώ. Αυτό πρέπει να το διαβάσει καλά ο κ. Τσίπρας».

Τα σχόλια είναι κλειστά.