Ειδησεογραφικό site

Η Bank of America αποκαλύπτει: Η κυβέρνηση έχει 173 βουλευτές για τον Πρόεδρο

30

Στο μείζον θέμα που έχει προκύψει από χθες αναφέρεται στη σημερινή της αναφορά η Bank of America κάνοντας τις δικές της εκτιμήσεις για το αποτέλεσμα των εκλογών για τον επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Όπως αποκαλύπτουν τα parapolitika.gr η εκτίμηση της αμερικανικής τράπεζας είναι ότι η κυβέρνηση έχει εξασφαλίσει 173 βουλευτές. Η εκτίμηση αυτή βέβαια σύμφωνα με την ίδια αναφορά είναι αισιόδοξη αφού συμπεριλαμβάνονται βουλευτές που δεν έχουν δεσμευθεί να καταψηφίσουν και κάποιοι που σύμφωνα με πηγές θα μπορούσαν να πεισθούν από το όνομα του υποψηφίου που επελέγη (σσ. του Σταύρου Δήμα).

Η αμερικανική τράπεζα εξετάζει τα δύο σενάρια, πρόωρων εκλογών ή μη αναφέροντας ότι σε περίπτωση που δεν γίνουν πρόωρες εκλογές θα υπάρξει συμφωνία για την επανεξέταση του προγράμματος και πιθανή έναρξη συζήτησης για την ελάφρυνση του χρέους. Σε διαφορετική περίπτωση αναφέρει ότι θα επέλθει παράλυση ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έχει χρόνο στη διάθεσή του για να διαπραγματευτεί με την Τρόικα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Bank of America ήταν ανάμεσα στις τράπεζες που συναντήθηκαν με τον Γιώργο Σταθάκη και τον Γιάννη Μηλιό στο City του Λονδίνου πριν από δύο εβδομάδες.

Δείτε την αναφορά:

Πηγή: parapolitika.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.