Ειδησεογραφικό site

«Η ώρα των τρελών»

54

Μετά τις sold out εμφανίσεις τους τον Οκτώβριο, η Αρλέτα και ο Λάκης Παπαδόπουλος επιστρέφουν στο Half Note. Μ’ έναν τίτλο εμπνευσμένο από τον καλό της «Λύκο», η Αρλέτα με τη χαρισματική φωνή μάς καλεί για όχι και τόσο «Ήσυχα βράδια», όπως προβλέπεται. Άλλωστε τι κι αν μετρά σχεδόν 50 χρόνια στο τραγούδι; Η πολυτάλαντη Αρλέτα επιφυλάσσει πάντα μια έκπληξη.

Όταν δε έχει στην… πλάτη της τον αγαπημένο της Λάκη Παπαδόπουλο, οι αισθήσεις απογειώνονται και κάθε όριο στη μουσική εμπειρία που χαρίζουν καταργείται. Το έχουν αποδείξει από την αρχή της συνεργασίας τους με τις αμέτρητες επιτυχίες τους. Θα το αποδείξουν για άλλη μια φορά επί σκηνής. Και είναι και αυτή η εκπληκτική τους χημεία που τους φέρνει κοντά μας.

Τι θα ακούσουμε; Από αγαπημένες επιτυχίες μέχρι ανέκδοτα καινούρια τραγούδια. Αλλά «και ό,τι προκύψει», όπως διευκρινίζει η ίδια η Αρλέτα, η οποία με νόημα εξηγεί: «Γιατί εμείς είμαστε τζαζ, όχι μόνο στη μουσική, γενικώς τζαζ».

Και τι θα δούμε; Ο Λάκης Παπαδόπουλος δεν έχει ιδέα. Αλλά απορεί και μονολογεί: «Η Αρλέτα, λοιπόν, όποτε και όταν επιτέλους αποφασίσει να εμφανιστεί, μου έρχεται ντυμένη πότε χριστουγεννιάτικο δέντρο, πότε ξωτικό, αμαζόνα, χορεύτρια, με τα πέδιλα του σκι, παίζοντας τένις, βόλους, παρέα με το γορίλα της. Ξεκάλτσωτη, αλλοπαρμένη, δυστυχοευτυχισμένη, αθλήτρια. Προ ημερών εθεάθη σε παιδική χαρά της Κυψέλης να κάνει τσουλήθρα, μονόζυγο, κρίκους και κατοστάρι με κάτι συμμαθήτριές της από το Κατηχητικό του Ορχομενού. Θα τη χαρώ κι εγώ μαζί σας, στο Half Note, όπως και αν είναι ντυμένη. Για μένα η Αρλέτα είναι πάντα κεντημένη».

Στις 5, 6 και 7 Δεκεμβρίου στο Half Note

Τα σχόλια είναι κλειστά.