Ειδησεογραφικό site

Η Λέσχη Bilderberg θα ασχοληθεί με το ελληνικό θέμα -Την Πέμπτη η συνάντηση των ισχυρών

20

Η 63η συνάντηση των μελών της περιβόητης Λέσχης Bilderberg που ξεκινάει την Πέμπτη θα γίνει δεκτή, όπως και όλες οι προηγούμενες, με μια αίσθηση μυστηρίου, πλήρους μυστικότητας και άκρατης συνωμοσιολογίας.

Μόνο που αυτή τη φορά θα έχει και ελληνική ενδιαφέρον. Όπως γράφει χαρακτηριστικά ο Guardian: «Ξεχάστε τους G7, τώρα έχουμε τα μεγάλα όπλα της Λέσχης Bilderberg». Και μπορεί το ελληνικό ζήτημα να μην είναι το μοναδικό – πως θα μπορούσε άλλωστε καθώς αναμένεται να συζητηθεί η κρίση στην Ουκρανία, η τεχνητή νοημοσύνη, η απειλή των χημικών όπλων και άλλα τινά – ωστόσο θα συζητηθεί ευρέως μεταξύ των παρευρισκόμενων.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η παρουσία του Μπενουά Κερέ της ΕΚΤ και του Γερούν Ντάισελμπουμ από την πλευρά του Eurogroup, θα είναι μια καλή ευκαιρία για μάθουν οι σύνεδροι τι ακριβώς συμβαίνει με την Ελλάδα. Αν θα πάρουν αποφάσεις; Η απάντηση είναι «όχι».

Η φετινή συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο στο Telfs-Buchen της Αυστρίας από τις 11 έως τις 14 Ιουνίου  με τη συμμετοχή περίπου 140 προσωπικοτήτων από 22 χώρες, ενώ θα υπάρξει και ελληνική συμμετοχή.

Πηγή: iefimerida.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.