Ειδησεογραφικό site

Η ΚΕΦΕ ζήτησε συγνώμη από τους νεοδημοκράτες

34

Την οφειλόμενη «συγνώμη» από τα μέλη και τους φίλους της ΝΔ εξέφρασε η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή του κόμματος για το «φιάσκο» που οδήγησε σε ματαίωση της εκλογής αρχηγού.

Μετά από μια πολυτάραχη συνεδρίαση, η οποία διεκόπη για να δηλώσουν και οι 4 υποψήφιοι ότι αποδέχονται τον ρόλο της ΚΕΦΕ, όπερ και εγένετο, τα μέλη της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής της ΝΔ εξέδωσαν ανακοίνωση. Σημειώνεται ότι στην ανακοίνωση δεν αναφέρεται ημερομηνία διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τα μέλη της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας (ΚΕΦΕ) εκφράζουν την οφειλόμενη συγγνώμη τους στα στελέχη, τα μέλη και τους φίλους του κόμματος για τα προβλήματα που ανέκυψαν και οδήγησαν στην αναβολή των εκλογών για την ανάδειξη Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Καθοριστικό εμπόδιο στη διεξαγωγή των χθεσινών εκλογών ήταν τα τεχνικά προβλήματα, που οφείλονταν στην εταιρία, η οποία, παρά τις διαβεβαιώσεις προς την ΚΕΦΕ, ακόμη και μέχρι το Σάββατο το απόγευμα, δεν ανταποκρίθηκε στις συμβατικές της υποχρεώσεις.

Κατά τη σημερινή τους συνεδρίαση, τα μέλη της ΚΕΦΕ επεσήμαναν αδυναμίες και, για αυτό το λόγο, αποφάσισαν την αναδιάρθρωση υπηρεσιών του κόμματος, αλλά και τη σύσταση επιτροπών παρακολούθησης της εξέλιξης του έργου, που με βάση τα χρονοδιαγράμματα θα αναφέρονται συνεχώς στην ΚΕΦΕ.

Εκφράστηκε ομόφωνα η βούλησή τους να εργαστούν με όλες τους δυνάμεις, προκειμένου να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες και μέσα στα επόμενα 24ωρα να οριστεί η νέα ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών.

Οι υποψήφιοι πρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας δια των εκπροσώπων τους στην ΚΕΦΕ, δήλωσαν ότι αποδέχονται το συγκεκριμένο θεσμικό όργανο για τη διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη του νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Όλα τα μέλη της ΚΕΦΕ τονίζουν ότι αυτό που προέχει για όλους είναι η διασφάλιση της ενότητας της Παράταξης».

Τα σχόλια είναι κλειστά.