Ειδησεογραφικό site

Η Ζωή χοντραίνει το παιχνίδι: Σαν τον Παπαδόπουλο ο Τσίπρας και ο Φλαμπουράρης ο δοτός

37

Επίθεση επί προσωπικού με βαρείς χαρακτηρισμούς για τον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου παρομοιάζοντας τη στάση του το τελευταίο διάστημα με αυτή του δικτάτορα Γιώργου Παπαδόπουλου «που ήθελε να βάλει την Ελλάδα στο γύψο».
«Νομοθετούσε και καταργούσε νόμους και διατάξεις κατά παραγγελία των δανειστών. Αυτό ήταν μια πλήρης κατάλυση της δημοκρατίας και δεν μπορεί να λέει ένας πρωθυπουργός ότι είναι για το καλό μας. Αυτό είναι λίγο σαν τον γύψο του Παπαδόπουλου» ανέφερε η κυρία Κωνσταντοπούλου μιλώντας στα Παραπολιτικά FM.

H κυρία Κωνσταντοπούλου απάντησε και στην κριτική που δέχεται από τους πρώην συντρόφους της καλώντας τον Αλέξη Τσίπρα και «τους συν αυτώ να βγαίνουν να τα λένε επώνυμα». Κατονόμασε, μάλιστα, τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Φίλη ως τον άνθρωπο που «υποδαύλισε» τις σε βάρος της επιθέσεις επαναλάμβανοντας τη φράση ότι «ο πόλεμος αυτός είχε χαρακτηριστικά δολοφονίας προσωπικότητας».

«Έφτασαν στο σημείο να με ταυτίσουν με την Χρυσή Αυγή. Έφτασαν να χτυπούν όλη μου την οικογένεια. Εξελισσόταν στην Βουλή ένα καθημερινό bullying. Δούλευα 20 ώρες το 24ωρο και δεν θα το ενέτασσα αυτό σε προσωπική στρατηγική. Δεν θεωρώ ότι έκανα επαναστατική γυμναστική αλλά τήρησα τον κανονισμό της Βουλής» συνέχισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Το κόμμα που με πρότεινε δεν υπάρχει πια. Παραβιάστηκαν όλες οι συλλογικές αποφάσεις, όλες οι συλλογικές διαδικασίες και αν βγει πρώτο θα είναι η αποθέωση της εξαπάτησης του ελληνικού λαού» πρόσθεσε μιλώντας για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Δοτός ο Φλαμπουράρης 

Τους χειρισμούς της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ και την αγωνία επανεκλογής των στενών συνεργατών του Αλέξη Τσιπρα επιχείρησε να εκθέσει η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου σχολιάζοντας την κατάρτιση των ψηφοδελτίων στις μεγάλες εκλογικές περιφέρειες. Η πρόεδρος της Βουλής “περιέλαβε” τον Αλέκο Φλαμπουραρη και το γεγονός ότι τοποθετήθηκε επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Α΄ Αθήνας, αν και ποτέ δεν έχει εκλεγεί, αποδίδοντας του τον βαρύτατο πολιτικά χαρακτηρισμό “δοτός”. Με την σειρά του ο στενός συνεργάτης του τέως πρωθυπουργού επιχείρησε να επιστρέψει την κατηγορία υποστηρίζοντας πως η κα. Κωνσταντοπουλου πρωτοεμφανίστηκε στον ΣΥΡΙΖΑ το 2012 ως υποψήφια βουλευτής.

Ειδικότερα, η αρχή έγινε με tweet της κυρίας Κωνσταντοπουλου που ασκούσε δριμεία κριτική στα πρωτοκλασάτα εξωκοινοβουλευτικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της προηγούμενης κυβέρνησης που αποφάσισαν να πολιτευτούν τοποθετώντας όμως τα ονόματα τους πάνω απο των υπολοίπων. «Ψηφοδέλτια παραιτηθείσας Κυβέρνησης: ο δοτός Φλαμπουράρης πάνω από τον Σακελλαρίδη… Τελικά ο δικός τους φόβος νίκησε την δική τους ελπίδα».

Η προεδρος επανέλαβε τα καυστικά σχόλια στον Αντ1 λέγοντας πως ο κ Φλαμπουραρης τέθηκε επικεφαλής στην Ά Αθήνας αν και στο παρελθόν δεν είχε εκλεγεί ποτέ με “σταυρο”.

Απο την πλευρά του ο τέως υπουργός είπε μιλώντας στην ΕΡΤ σχετικά :«Η κυρία Κωνσταντοπούλου, ρωτήστε την, αν είναι δοτή ή όχι και πώς έγινε βουλευτής. Πως έγινε; Πού ήταν η παρουσία της; Πριν γίνει βουλευτής πού την είχατε δει; Τι παρουσία είχε στο κίνημα; Με τον κ. Τσίπρα ήταν τον τελευταίο χρόνο».

«Εγώ είμαι 50 χρόνια στο κίνημα αφιερωμένος. Ως φοιτητής, μετά ως ελεύθερος επαγγελματίας πολιτικός μηχανικός, ως έχων τεχνική εταιρεία και δουλεύοντας καθημερινά ζούσα και δεν έπαιρνα την παραμικρή δραχμή από το κόμμα. Μέχρι που έγινα υπουργός και έκλεισα την εταιρία μου και αποχώρησα», συμπλήρωσε.

Τα σχόλια είναι κλειστά.